ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

Νέο Volkswagen T-Roc: Το δημοφιλές SUV ανανεώνεται για το 2022

Volkswagen
Volkswagen T-Roc 2022

Ένα εκτεταμένο facelift δέχεται το Volkswagen T-Roc, με αλλαγές τόσο στη σχεδίαση όσο και στο εσωτερικό του γερμανικού SUV.

Τέσσερα χρόνια μετά την παρουσίασή του, το Volkswagen T-Roc ανανεώνεται ενόψει 2022. Το facelift αφορά όλες τις εκδόσεις του γερμανικού B SUV συμπεριλαμβανομένων των T-Roc R και T-Roc Cabriolet.

Σχεδιαστικά, το νέο μοντέλο ξεχωρίζει από το διαφορετικό εμπρός μέρος όπου έχουν αλλάξει φώτα, μάσκα και προφυλακτήρας δίνοντάς του μια πιο κομψή εμφάνιση. Μάλιστα, τα προαιρετικά Matrix φωτιστικά σώματα συνοδεύονται από μία φωτιζόμενη μπάρα που τα ενώνει.

Volkswagen
Volkswagen T-Roc 2022

Και στο πίσω μέρος οι αλλαγές είναι αντίστοιχες και εστιάζουν στον προφυλακτήρα και τα φώτα, ενώ στο πλάι ξεχωρίζουν οι νέας σχεδίασης ζάντες διαμέτρου από 16 έως και 19 ίντσες.

Volkswagen
Volkswagen T-Roc 2022

Μεγαλύτερες είναι οι αλλαγές στο εσωτερικό. Την ποιότητα αναβαθμίζει σημαντικά το ταμπλό, το οποίο πλέον αποτελείται από μαλακό υλικό και όχι σκληρό πλαστικό όπως στο απερχόμενο μοντέλο. Ο οδηγός έχει εμπρός του ψηφιακό πίνακα οργάνων 8'', ενώ πιο δεξιά δεσπόζει η οθόνη του infotainment, με διάμετρο 6,5'', 8'' και 9,2'' στην κορυφαία έκδοση. Καινούριο είναι και το τιμόνι που θυμίζει αυτό του νέου Golf.

Volkswagen
Volkswagen T-Roc 2022 - ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Η γκάμα κινητήρων παραμένει ως είχε. Στην ελληνική αγορά αναμένεται να έχουμε τις ίδιες επιλογές με τώρα, δηλαδή 3 κινητήρες turbo βενζίνης TSI κι έναν turbodiesel TDI:

  • 1.000 TSI με 110 ίππους
  • 1.500 TSI με 150 ίππους
  • 2.000 TSI με 300 ίππους στο T-Roc R
  • 2.000 TDI Diesel με 150 ίππους
Volkswagen
Volkswagen T-Roc Cabriolet 2022

Όπως και στο τωρινό μοντέλο, θα υπάρχουν και τετρακίνητες εκδόσεις 4MOTION. Ενισχυμένη τέλος είναι και η τεχνολογία που ενσωματώνει το T-Roc, με αναβαθμισμένα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης front assist και lane assist, καθώς και το IQ Drive Travel Assist.

VOLKSWAGEN
Volkswagen T-Roc-R 2022
TAGS ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ VOLKSWAGEN T-ROC SUV
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ