ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Νέο πρόγραμμα από τη Citroen για την απόκτηση καινούργιου αυτοκινήτου

Citroen C3 Aircross S24Auto
Citroen C3 Aircross S24Auto KATE KITS

Η Citroen για μία ακόμη φορά πρωτοπορεί και ανατρέπει τα καθιερωμένα δίνοντας την ευκαιρία στους υποψήφιους πελάτες να αποκτήσουν το μοντέλο της αρεσκείας τους επωφελούμενοι από μια μοναδική εμπορική ενέργεια, το “Bonus Ανταλλαγής”.

Το Bonus Ανταλλαγής είναι μια πρακτική και ευέλικτη λύση για τους φίλους της γαλλικής μάρκας που επιθυμούν να αντικαταστήσουν το μεταχειρισμένο τους αυτοκίνητο με ένα νέο μοντέλο της Citroen. Στην πράξη, η Citroen προσφέρει σημαντική υπεραξία επιπλέον της εμπορικής αξίας κάθε μεταχειρισμένου αυτοκινήτου οποιασδήποτε μάρκας, κατάστασης και κυβισμού.

CITROEN RANGE
CITROEN RANGE CITROEN


Έτσι ο ιδιοκτήτης του μπορεί να αποκτήσει ένα νέο μοντέλο της Citroen εκμεταλλευόμενος με τον καλύτερο τρόπο το παλιό του αυτοκίνητο. Το Bonus Ανταλλαγής ισχύει για όλη την γκάμα των επιβατικών μοντέλων της Citroen, περιλαμβανομένων των δημοφιλών SUV της μάρκας, C3 Aircross & C5 Aircross, το best seller της μάρκας Citroen C3 καθώς και AMI που απαντάει στους περιορισμούς της αστικής μετακίνησης.

Με την τρέχουσα εμπορική πολιτική, τα οφέλη για τον καταναλωτή είναι πολλαπλά, αφού αφενός λαμβάνει ένα σημαντικό ποσό για το αυτοκίνητο του - που πιθανά δεν θα μπορούσε σε άλλη περίπτωση να το ανταλλάξει - και αφετέρου έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει ένα νέο αυτοκίνητο με σαφώς χαμηλότερα έξοδα (τέλη κυκλοφορία, ασφάλιστρα, κατανάλωση καυσίμου, κ.τ.λ.).

CITROEN RANGE
CITROEN RANGE CITROEN


Η μάρκα, πιστή στη φροντίδα των καταναλωτών της προσφέρει 5ετή εργοστασιακή εγγύηση και οδική βοήθεια σε όλη την γκάμα των επιβατικών της μοντέλων. To Bonus ανταλλαγής της Citroen ισχύει για ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα μέχρι τις 31 Ιουλίου 2024. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τo Επίσημο δίκτυο Διανομέων της Citroen πανελλαδικά.

TAGS ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ CITROEN ΑΓΟΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ