HYUNDAI

Νέα βραβεία για τα SUV της Hyundai

All-new KONA ICE
All-new KONA ICE HYUNDAI

Το ολοκαίνουριο Kona ανακυρήχθηκε Αυτοκίνητο της Χρονιάς από ένα εκ των ιστορικότερων τίτλων περιοδικού στην Ευρώπη αλλά οι διακρίσεις για τη Hyundai δεν σταμάτησαν εκεί.

Τα βραβεία απονεμήθηκαν στο πλαίσιο ειδικής τελετής που πραγματοποιήθηκε στο Ωδείο Barbican του Λονδίνου, σε μια βραδιά όπου κυριάρχησε η Hyundai, με την εντυπωσιακή βράβευση του ολοκαίνουριου Kona με τον τίτλο του “Αυτοκινήτου της Χρονιάς” στα Auto Express New Car Awards, ενώ παράλληλα κατέκτησε και τους τίτλους του “Small SUV of the Year” και “Small Company Car of the Year”.

HYUNDAI KONA HYBRID
HYUNDAI KONA HYBRID HYUNDAI


Για τη Hyundai, οι διακρίσεις όμως συνεχίστηκαν τόσο για το Tucson, όσο και για το i10. Το Tucson ανακηρύχθηκε ως το “Mid-size SUV of the Year” και το νέο i10 ως το “City Car of the Year 2023”. Το Auto Express είναι μια από τις κορυφαίες εκδόσεις του Ηνωμένου Βασιλείου τόσο σε έντυπη όσο και σε online μορφή. Τα New Car Awards έχουν ήδη καθιερωθεί έχοντας ξεκινήσει το 1993.

Στο ολοκαίνουριο Kona οι ειδικοί του Auto Express αναγνώρισαν τα πολλά καινοτόμα χαρακτηριστικά του, όπως η δυναμική σχεδίαση, οι τεχνολογίες αιχμής, το ευρύχωρο εσωτερικό, η εξαιρετική οδηγικήσυμπεριφοράκαι η επιλογές που προσφέρει τόσο σε ιδιώτες αγοραστές όσο και σε όσους αναζητούν εταιρικό αυτοκίνητο με κινητήρα εσωτερικής καύσης, υβριδικές και αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις.

Hyundai TUCSON
Hyundai TUCSON HYUNDAI


Αυτά τα χαρακτηριστικά το βοήθησαν να κατακτήσει δύο νίκες στην κατηγορία, καθώς και τον πολυπόθητο τίτλο του “Αυτοκινήτου της Χρονιάς”, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί πως είναι η δεύτερη φορά μέσα σε τρία χρόνια που “πάει” σε μοντέλο της Hyundai, μετά το Ioniq 5 (2021). Οι διακρίσεις για τη Hyundai όμως, δεν σταμάτησαν εκεί. Το Hyundai Tucson για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, πήρε το βραβείο του Καλύτερου Μεσαίου SUV.

Hyundai i10
Hyundai i10 HYUNDAI


Τέλος, μαζί με το ολοκαίνουριο Kona και το Tucson, έρχεται και το νέο Hyundai i10, το οποίο με ανανεωμένη σχεδίαση, πρωτοποριακές τεχνολογίες, νέες προδιαγραφές και προσιτή τιμή, προσφέρεται ως η πιο ελκυστική πρόταση για τους υποψήφιους αγοραστές, γεγονός που αναγνωρίστηκε και από τους κριτές που το ανακηρύξαν “Αυτοκίνητο Πόλης” για το 2023.

TAGS HYUNDAI HYUNDAI TUCSON HYUNDAI I10 HYUNDAI KONA HYUNDAI IONIQ 5
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ