ΑΓΟΡΑ

Νέα βασική έκδοση και για την SUV Mercedes GLA - Αυτή είναι η τιμή του

Mercedes-Benz GLA Style Edition
Mercedes-Benz GLA Style Edition MERCEDES-BENZ AG

Η GLA παρουσιάστηκε ως το βασικό SUV της Mercedes-Benz το 2013 και από την πρώτη στιγμή αναδείχθηκε σε εμπορική επιτυχία σε μία ιδιαίτερη κατηγορία.

Η GLA χαρακτηρίζεται από την σπορ και δυναμική σχεδίαση, την εξαιρετική οδηγική συμπεριφορά και τις μεγάλες δυνατότητες εξατομίκευσής της. Αποτέλεσε το πρώτο compact SUV της Mercedes-Benz και, όπως είναι φυσικό, έφερε έναν αέρα αναζωογόνησης στην κατηγορία της και καθιερώθηκε ως σημαντικός παίκτης σ’ αυτή.

Mercedes-Benz GLA Style Edition
Mercedes-Benz GLA Style Edition MERCEDES-BENZ


Σήμερα, τόσο η GLA, όσο και η Α-Class με την οποία μοιράζονται σημαντικό αριθμό γονιδίων αποτελούν δύο από τα πιο αγαπημένα και ευπώλητα μοντέλα της Mercedes-Benz στη χώρα μας. Mετά την Α-Class, ήρθε η σειρά της Mercedes GLA να μεγαλώσει τη γκάμα της με τις δύο νέες εισαγωγικές εκδόσεις Style: Oι GLA 180 Style & GLA 250e Style διατίθενται σε προνομιακές τιμές για αγορά ή μακροχρόνια μίσθωση.

Όπως στις εκδόσεις Style για την Α180 & A250e, έτσι και για τις GLA Style οι διαφοροποιήσεις σε σχέση με τον πλούσιο εξοπλισμό των μεγαλύτερων μοντέλων είναι μικρές και σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζουν τα κύρια χαρακτηριστικά άνεσης και ασφάλειας. Η νέα βασική έκδοση εξοπλισμού, ανάλογα με το μηχανικό σύνολο του μοντέλου, διατίθεται με ζάντες 17 ιντσών και 8 χρωματικές επιλογές.

Η GLA180 Style διατίθεται μεταξύ άλλων με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 7 σχέσεων , κάμερα οπισθοπορείας, δερμάτινο τιμόνι, σύστημα επιλογής τρόπου οδήγησης DYNAMIC SELECT, τα γνωστά εξελιγμένα συστήματα υποβοήθησης της Mercedes-Benz όπως το Speed Limit Assist, την ενεργή υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας και το Active Brake Assist, προβολείς LED, σύστημα πλοήγησης με σκληρό δίσκο Navi και οθόνη πολυμέσων 10,25’’.

Mercedes-Benz GLA Style Edition
Mercedes-Benz GLA Style Edition MERCEDES-BENZ AG


Η έκδοση GLΑ180 Style διαθέτει τον γνωστό τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 1.332 κ.εκ. -τον ίδιο που συναντάμε και στην έκδοση GLA 200- με μέγιστη ισχύ τους 136 ίππους (100 kW). Όπως το σύνολο της γκάμας των βενζινοκινητήρων της, διαθέτει ήπια υβριδικό σύστημα με τεχνολογία 48 Volt και ενσωματωμένη μίζα-δυναμό που υποστηρίζει τη γρήγορη εκκίνηση με 14 ίππους επιπλέον ισχύ και μειωμένη κατανάλωση καυσίμου.

Όσον αφορά στην plug-in hybrid έκδοση GLA250e Style, εκτός από τροποποιήσεις στον βασικό εξοπλισμό του οχήματος, δεν έχουν υπάρξει διαφοροποιήσεις στην ισχύ του ηλεκτροκινητήρα και κατά συνέπεια στη μέγιστη ηλεκτρική αυτονομία των 66 χιλιομέτρων που προσφέρει. Για τη φόρτιση παραμένουν διαθέσιμες τρεις επιλογές: πέρα από τη βασική με 3,7 kW, η μπαταρία μπορεί επίσης να φορτίζεται με εναλλασσόμενο ρεύμα και έως 11 kW ή με συνεχές ρεύμα έως 22 kW.

Mercedes-Benz GLA Style Edition
Mercedes-Benz GLA Style Edition MERCEDES-BENZ AG


Η φόρτιση από 10% έως 80% με συνεχές ρεύμα διαρκεί περίπου 25 λεπτά, εξασφαλίζοντας μια ευέλικτη και πρακτική διαδικασία φόρτισης για την καθημερινότητα. Οι τιμές εκκίνησης της νέας βασικής έκδοση ανά περίπτωση, έχουν διαμορφωθεί σε 44.500 ευρώ για την GLA180 Style και 53.800 ευρώ για την GLA250e Style (που έχει Λιανική Τιμή Προ Φόρων, 40.924 ευρώ- στοιχείο πολύ χρήσιμο για όσους ενδιαφέρονται για εταιρική χρήση).

TAGS ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ MERCEDES-BENZ GLA MERCEDES-BENZ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ