ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέα περιπετειώδης έκδοση Toyota RAV4 Adventure

Νέα περιπετειώδης έκδοση Toyota RAV4 Adventure

Με νέα εμφάνιση μπροστά, νέες ποδιές, γκρι απόχρωση οροφής και υβριδικό / ηλεκτρικό σύστημα κίνησης με έξυπνη τετρακίνηση (AWD-i).

Η Toyota αναβαθμίζει τη γκάμα του RAV4, με την εισαγωγή του νέου RAV4 ADVENTURE, που ενισχύει το πνεύμα του μοντέλου «πάμε οπουδήποτε», με ένα ξεχωριστό στυλ.

Με τη νέα έκδοση, η Toyota προσεγγίζει τόσο τους υποψήφιους οδηγούς που θέλουν ένα μοντέλο και για εκτός δρόμου οδήγηση, διατηρώντας παράλληλα τα οφέλη απόδοσης της υβριδικής / ηλεκτρικής τεχνολογίας της Toyota.

Σχεδιαστικά, διαθέτει ολόμαυρη μάσκα με το σήμα της Toyota στη μέση, φώτα ομίχλης LED σε νέο μαύρο περιβάλλον με ασημί φινίρισμα, νέους προβολείς LED, ποδιές εμπρός και πίσω, σε ασημί χρώμα και νέες ζάντες αλουμινίου με 10 ακτίνες.

Πλέον, τα τόξα των τροχών είναι φαρδύτερα και τοποθετήθηκαν νέες ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών με ματ γκρι φινίρισμα.

Στην καμπίνα, επανασχεδιάστηκε η ταπετσαρία για τα καθίσματα, που συνδυάζει λείο, μαύρο συνθετικό δέρμα με βαθιά καπιτονέ πλάτη και τμήματα μαξιλαριού, με πορτοκαλί ραφές αντίθεσης. Επίσης, προστέθηκε νέος φωτισμός LED, φωτισμένοι διακόπτες για τα παράθυρα και νέες θύρες USB-C κατάλληλες για φόρτιση τηλεφώνων και άλλων συσκευών.

Νέα περιπετειώδης έκδοση Toyota RAV4 Adventure

Το RAV4 ADVENTURE τροφοδοτείται από την υβριδική / ηλεκτρική τεχνολογία τέταρτης γενιάς της Toyota και συνδυάζεται με έξυπνη τετρακίνηση, που παρέχεται από έναν επιπλέον συμπαγή, ηλεκτρικό κινητήρα στον πίσω άξονα. Το κινητήριο σύνολο, συνδυάζει ηλεκτρικούς κινητήρες και τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 2.5 lt -με μία από τις υψηλότερες θερμικές επιδόσεις στον κόσμο - με συνολική απόδοση 222 ίππους. Το σύστημα τετρακίνησης AWD-i, επιτρέπει τη ρυμούλκηση (φρένων) φορτίων έως 1.650 κιλών.

Καταλήγοντας, το 1994, το αρχικό RAV4 δημιούργησε την κατηγορία των SUV, ενώ το σημερινό μοντέλο, με υβριδική / ηλεκτρική ισχύ, το RAV4 Hybrid αναδεικνύεται ως το κορυφαίο σε πωλήσεις ηλεκτροκίνητο SUV.

Το νέο Toyota RAV4 ADVENTURE θα παραδίδεται σε πελάτες που θα βάλουν παραγγελία, από το πρώτο τρίμηνο του 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ