ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέα μοντέλα Ranger για την Polaris Off Road

Νέα μοντέλα Ranger για την Polaris Off Road

Τα διάσημα εκτός δρόμου οχήματα, εμφανίζονται αναβαθμισμένα και με νέες εκδόσεις.

Ολοένα και περισσότεροι ασχολούνται με υπαίθριες δραστηριότητες, ειδικά με την πανδημία και μετά την καραντίνα. Και τα οχήματα εκτός δρόμου παρουσιάζουν αυξημένη ζήτηση, με την Polaris Off Road, να παρουσιάζει τη σειρά μοντέλων του 2022 για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική: RANGER, RZR και GENERAL.

Επικεφαλής της γκάμας 2022, είναι το ολοκαίνουργιο RANGER SP 570 και το RANGER Diesel Deluxe.

Το RANGER 570 ήταν κορυφαία επιλογή για αγρότες, ιδιοκτήτες γης και λάτρεις των υπαίθριων δραστηριοτήτων, για περισσότερο από μια δεκαετία, και τώρα, με βελτιωμένη ικανότητα, άνεση και οδηγικότητα, το νέο μεσαίου μεγέθους RANGER SP 570 δουλεύει πιο σκληρά και οδηγείται πιο ομαλά από ποτέ.

Νέα μοντέλα Ranger για την Polaris Off Road

Επανασχεδιασμένο από την αρχή, το RANGER SP 570 διαθέτει τολμηρό, στυλ, επανασχεδιασμένο χώρο φόρτωση, σχεδόν 30% μεγαλύτερο, καθώς και μια πίσω χειρολαβή για γρήγορη και εύκολη φόρτωση και εκφόρτωση φορτίου. Ο κινητήρας Prostar 570κ.εκ. με διπλό εκκεντροφόρο, προσφέρει κορυφαία ισχύ στην κατηγορία μαζί με ένα νέο κιβώτιο CVT, και επαναρυθμισμένο σύστημα συμπλέκτη για βελτιωμένη οδήγηση σε χαμηλές ταχύτητες. Η ολοκαίνουργια ανάρτηση χαρίζει 25,4 εκατοστά απόσταση από το έδαφος, έχει πιο σφιχτή ακτίνα στροφής και πλάτος 144,5 εκατοστών, δίνοντας στο 570 τον καλύτερο στην κατηγορία συνδυασμό ευελιξίας και ικανότητας.

Με σχεδόν 75 λίτρα αποθηκευτικού χώρου, συμπεριλαμβανομένης μιας θήκης κινητού τηλεφώνου, κλειστούς χώρους αποθήκευσης, μια θήκη για tablet και πολλά ακόμα, η καμπίνα είναι χτισμένη γύρω από τον χρήστη: Η ταμπλό έχει μετακινηθεί προς τα πίσω για να παρέχει περισσότερο χώρο στα γόνατα και υπάρχει ένα νέο πιο αθόρυβο σύστημα εξάτμισης.

Επίσης, το νέο RANGER Diesel Deluxe, συνδυάζει ίδια αντοχή, αξιοπιστία και ικανότητα, με premium αναβαθμίσεις.

Νέα μοντέλα Ranger για την Polaris Off Road

Με εξαιρετική εμφάνιση και εντυπωσιακούς προβολείς LED που αποδίδουν 60% περισσότερη απόδοση από τα παραδοσιακά φώτα αλογόνου, για βελτιωμένη ορατότητα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, φέρει στάνταρ μαύρους τροχούς αλουμινίου 12 ιντσών με ελαστικά Maxxis.

Στο εσωτερικό, υπάρχει νέο τιμόνι και ολοκαίνουργια καθίσματα, διαθέτει σύστημα κλιματισμού με 8 αεραγωγούς και καλύτερη ηχομόνωση.

Εκτός από το ολοκαίνουργιο RANGER SP 570, η σειρά RANGER έχει αρκετές αναβαθμίσεις για το 2022. Το RANGER φέρει ολοκαίνουργια καθίσματα για καλύτερη άνεση.

Εξάλλου, το Polaris Sportsman, το πρώτο σε πωλήσεις αυτόματο 4Χ4 ATV, διατίθεται σε νέα χρώματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ