ΑΓΟΡΑ

Νέα κολεξιόν ρούχων και αξεσουάρ από τη MINI

Mini Lifestyle Collection 2024
Mini Lifestyle Collection 2024 MINI

Η νέα σειρά αξεσουάρ ένδυσης και όχι μόνο, απευθύνεται στους φίλους της MINI που θέλουν να ξεχωρίζουν με κορυφαίο στυλ και ποιότητα.

Οι φίλοι και οι κάτοχοι ενός MINI μπορούν να την εκφράσουν, όχι μόνο με την αγορά του αυτοκινήτου τους αλλά και με κάποιες lifestyle επιλογές στην καθημερινότητά τους: επιλέγοντας προϊόντα από την MINI Lifestyle Collection 2024, νιώθουν ότι είναι παντού και πάντα συνδεδεμένοι με την αγαπημένη τους μάρκα. Η συλλογή συνδυάζει το κλασικό στυλ και τη λειτουργικότητα ΜΙΝΙ.

Mini Lifestyle Collection 2024
Mini Lifestyle Collection 2024 MINI

Λεπτομέρειες σχεδίασης και στιλιστικές πινελιές δανεισμένες από το MINI Cooper διαμορφώνουν την ταυτότητα των νέων προϊόντων της συλλογής MINI lifestyle. Το υψηλό ποσοστό χρήσης ανακτημένων υλικών επιβεβαιώνει την υπεύθυνη παραγωγή της νέας σειράς προϊόντων. Για παράδειγμα, τα απόβλητα παραγωγής συλλέγονται και ανακτώνται με τον ίδιο τρόπο όπως το νάιλον και το PET.

Τα κύρια μοτίβα της νέας συλλογής βασίζονται στο μπροστινό μέρος του νέου MINI Cooper. Ένα ιδιαίτερα ελκυστικό κομμάτι είναι το μπλουζάκι MINI Car Face Detail T - shirt με γραφικό εμπνευσμένο από τον χαρακτηριστικό, στρογγυλό προβολέα MINI. Για μία άνετη εμφάνιση, το MINI Outline Print Hoodie προτείνεται ανεπιφύλακτα. Το περίγραμμα των προβολέων και της μάσκας του νέου MINI Cooper εκτείνεται παιχνιδιάρικα στο μπροστινό και το πίσω μέρος του φούτερ με κουκούλα.

Mini Lifestyle Collection 2024
Mini Lifestyle Collection 2024 MINI

Η χρωματική φιλοσοφία της MINI Lifestyle Collection 2024 βασίζεται στο συνδυασμό αντίθετων χρωμάτων της νέας οικογένειας MINI. Για παράδειγμα, τα νέα MINI Caps συνδυάζουν τη φωτεινή απόχρωση του Rebel Red με το νέο ζωηρό Vibrant Silver μέσω color blocking. Όλα τα υφάσματα είναι κατασκευασμένα από ένα μείγμα βιολογικού και ανακυκλωμένου βαμβακιού ή από 100% βιολογικό βαμβάκι. Ολόκληρη η συλλογή ειδών ένδυσης παράγεται στην Πορτογαλία.

TAGS ΑΓΟΡΑ MINI
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ