YOKOHAMA

Νέα ελαστικά από τη Yokohama

Photo 3
Photo 3 ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΕ

Η Yokohama διατηρεί κέντρο δοκιμών και εξέλιξης για τα νέα της ελαστικά, στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ, όπου και επέλεξε να παρουσιάσει στους συνεργάτες της, τις νέες της προτάσεις.

Σε ένα εντυπωσιακό και άρτια οργανωμένο event, το οποίο έλαβε χώρα στην θρυλική πίστα του Nίρμπουργκρινγκ στην Γερμανία, ένα διήμερο στις αρχές Ιουλίου, η Yokohama Europe έδωσε την ευκαιρία στους Ευρωπαίους συνεργάτες της να δουν και να δοκιμάσουν τα νέα της ελαστικά, που έρχονται να εμπλουτίσουν την υφιστάμενη γκάμα της.

Photo 1
Photo 1 ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΕ


Κατά τη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης, όπου συμμετείχε η εταιρεία Θεοχαράκης ΑΕ, παρουσιάστηκε το νέο καλοκαιρινό ελαστικό υψηλών επιδόσεων για ηλεκτρικά αυτοκίνητα, το Advan Sport EV V108, καθώς και το νέο ελαστικό All-Season για Crossover και SUV, Geolandar CS 4S G061.

Παράλληλα, και για τον εορτασμό της 45η επετείου της σειράς ελαστικών Advan, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το κορυφαίο ελαστικό Advan Sport V107 σε διάφορες συνθήκες, καθώς επίσης και τα Advan A052 και AdvanNeova AD09.

Photo 2
Photo 2 ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΕ


Η εταιρεία Θεοχαράκης ΑΕ, εισάγει και διανέμει τα υψηλής ποιότητας ελαστικά Yokohama στην ελληνική αγορά, από το 1957. Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για τα ελαστικά της Yokohama, στην επίσημη ηλεκτρονική διεύθυνση της εταιρείας που είναι www.yokohama.gr.

TAGS YOKOHAMA ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΕ ADVAN GEOLANDAR
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ