DACIA

Νέα έκδοση περιπέτειας Extreme για τα Dacia Duster, Sandero Stepway και Jogger

Νέα έκδοση περιπέτειας Extreme για τα Dacia Duster, Sandero Stepway και Jogger
DACIA EXTREME RANGE

Η Dacia, μετά το ηλεκτρικό Spring, λανσάρει τη νέα έκδοση Extreme και στα Duster, Sandero Stepway και Jogger η οποία σε αυτή την περίπτωση απευθύνεται στους λάτρεις της περιπέτειας και των εκδρομικών εξορμήσεων.

Με μια νέα έκδοση περιπέτειας εμπλουτίζει η Dacia τη γκάμα των Duster, Sandero Stepway και Jogger. Πρόκειται για το εξοπλιστικό επίπεδο Extreme το οποίο πρωτοείδαμε στο νέο Spring με τον ισχυρότερο ηλεκτροκινητήρα των 65 ίππων. Η νέα έκδοση ξεχωρίζει για την ξεχωριστή εξωτερική εμφάνιση που εναρμονίζεται με το περιβάλλον της υπαίθρου, αλλά δεν μένει εκεί.

Στην περίπτωση του Duster, η έκδοση Extreme συνδυάζεται ιδανικά με το σύυστημα τετρακίνησης. Η Dacia όμως φρόντισε να δώσει και στα προσθιοκίνητα Sandero Stepway και Jogger αναβαθμισμένες δυνατότητες οδήγησης σε λασπωμένο, χιονισμένο ή ολισθηρό οδόστρωμα, εξοπλίζοντας τα με τo σύστημα ελέγχου πρόσφυσης Extended Grip.

Νέα έκδοση περιπέτειας Extreme για τα Dacia Duster, Sandero Stepway και Jogger
DACIA DUSTER EXTREME

Το Extended Grip διατίθεται στο βασικό εξοπλισμό των Sandero Stepway και Jogger Extreme. Μόλις ενεργοποιηθεί μέσω ενός πλήκτρου στην κεντρική κονσόλα, το σύστημα επιτρέπει στους κινητήριους τροχούς να κινηθούν πιο ελευθέρα, εξασφαλίζοντας καλύτερη πρόσφυση σε ολισθηρά ή σαθρά εδάφη, ρυθμίζοντας κατάλληλα τη λειτουργία του ηλεκτρονικού συστήματος ελέγχου ευστάθειας (ESC).

Σε επίπεδο εμφάνισης και εξοπλισμού, τα νέα Duster, Sandero Stepway, Jogger και Spring Extreme ξεχωρίζουν από τα παρακάτω στοιχεία αμαξώματος και καμπίνας:

Εξωτερική εμφάνιση

Νέα έκδοση περιπέτειας Extreme για τα Dacia Duster, Sandero Stepway και Jogger
DACIA SANDERO STEPWAY EXTREME
 • Νέο χρώμα αμαξώματος: Cedar Green (για τα Stepway, Jogger και Duster)/Slate Blue (για το Spring).
 • Μαύρη γυαλιστερή κεραία σε σχήμα πτερυγίου καρχαρία (για τα Stepway, Jogger και Duster).
 • Ονομασία μοντέλου με γράμματα σε απόχρωση Copper Brown (σκούρου χαλκού) στις μπάρες οροφής (για το Stepway, Jogger και Duster)/λεπτομέρειες σε Copper Brown στις μπάρες οροφής (για το Spring).
 • Διακοσμητικά στοιχεία σε απόχρωση Copper Brown στα καλύμματα των εξωτερικών καθρεφτών και στα καπάκια της πλήμνης των τροχών, επιγραφή Dacia σε απόχρωση Copper Brown στην πόρτα του χώρου αποσκευών.
 • Διακοσμητικές λωρίδες με τοπογραφική σχεδίαση στις εμπρός πόρτες, με σαφείς παραπομπές στο χαρακτηριστικό σχέδιο ‘αναπνευστήρα’ του Duster ανάμεσα στις εμπρός πόρτες και τα μπροστινά φτερά (στα Spring, Stepway και Jogger).
 • Διακοσμητικές λεπτομέρειες σε απόχρωση Copper Brown δίπλα στους προβολείς ομίχλης (στα Stepway και Jogger)/σε απόχρωση Copper Brown δίπλα στα φωτιστικά σώματα (στο Spring).
 • Μαρσπιέ με τοπογραφική σχεδίαση (στα Spring, Stepway και Jogger).
 • Ζάντες αλουμινίου σε μαύρη γυαλιστερή απόχρωση (διαμέτρου: 17ιντσών στο Duster, 16’’ στα Stepway και Jogger).
 • Μεσαία κολώνα με τοπογραφικό σχέδιο και τονισμένα «φρύδια» στα φτερά (στο Duster).
 • Διακοσμητικό στοιχείο σε σχέδιο «αναπνευστήρα» στην απόχρωση του χαλκού (στο Duster).

Εσωτερικός διάκοσμος

Νέα έκδοση περιπέτειας Extreme για τα Dacia Duster, Sandero Stepway και Jogger
DACIA DUSTER EXTREME
 • Νέος τύπος ταπετσαρίας σε γκρίζα απόχρωση, τεχνολογίας MicroCloud, (για τα Stepway, Jogger και Duster), που καλύπτει τα πάνελ των θυρών και τα καθίσματα (στα Stepway, Jogger και Duster), καθώς και το ταμπλό (στα Stepway και Jogger). Η τεχνολογία MicroCloud εξελίχθηκε αποκλειστικά για χρήση σε μέρη του εσωτερικού του αυτοκινήτου, όπως τα καθίσματα, εξασφαλίζοντας αντοχή στο χρόνο, ευκολία στον καθαρισμό, ενώ είναι απαλή και ευχάριστη στην υφή.
 • Κεντητό σήμα Dacia Link στα εμπρός καθίσματα.
 • Λαστιχένια πατάκια με τοπογραφικό σχέδιο.
 • Διακοσμητική λωρίδα σε απόχρωση Copper Brown στα πάνελ των εμπρός θυρών και το περίγραμμα των αεραγωγών.
 • Μαρσπιέ θυρών με τοπογραφικό μοτίβο.
 • Πλαίσιο στη βάση του μοχλού ταχυτήτων, σε απόχρωση Copper Brown (στο Duster).
 • Εμφανείς ραφές σε απόχρωση Copper Brown στη «φούστα» του μοχλού ταχυτήτων (στο Duster).
 • Πλαίσιο της οθόνης πλοήγησης σε απόχρωση Copper Brown (στο Spring).

Προαιρετικό πακέτο Sleep για ύπνο στη φύση

Νέα έκδοση περιπέτειας Extreme για τα Dacia Duster, Sandero Stepway και Jogger
DACIA JOGGER EXTREME

Το Πακέτο Sleep είναι το πρώτο αξεσουάρ που λανσάρεται ως μέρος της σειράς αξεσουάρ με την ονομασία InNature. Διαθέσιμο σε όλες τις εκδόσεις του Jogger, το πακέτο Sleep, δίνει τη δυνατότητα να μετατρέψετε, σε λίγα μόλις λεπτά, την καμπίνα των επιβατών του Jogger σε μία άνετη κρεβατοκάμαρα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αφαιρεθούν τα δύο αφαιρούμενα καθίσματα της 3ης σειράς, στην 7θέσια έκδοση του Jogger πριν την τοποθέτηση του συγκεκριμένου πακέτου.

Στόχος ήταν να κατασκευαστεί ένα αξεσουάρ, που να είναι απλό, εύκολα αφαιρούμενο και προσιτό. Τα βασικά μέρη του πακέτου αποτελούνται από ένα διπλό κρεβάτι που μπορεί να τοποθετηθεί σε λιγότερο από δύο λεπτά, ένα ράφι και έναν αποθηκευτικό χώρο. Το σύστημα του συρόμενου κρεβατιού, περιλαμβάνει ένα στρώμα 190cm x 130cm, ενώ αυτή η διάταξη προσφέρει χώρο τουλάχιστον 60 cm για τα κεφάλια.

Νέα έκδοση περιπέτειας Extreme για τα Dacia Duster, Sandero Stepway και Jogger
DACIA JOGGER EXTREME

Το πακέτο (μαζί με το στρώμα) ζυγίζει λιγότερο από 50 κιλά έτσι ώστε να είναι εύκολα αφαιρούμενο. Όταν το κάλυμμα του χώρου φόρτωσης βρίσκεται στη θέση του, το πακέτο Sleep δεν φαίνεται και το Jogger μοιάζει με κανονικό 5θέσιο μοντέλο. Ο έξυπνος σχεδιασμός της ξύλινης κατασκευής εξασφαλίζει ότι ο χώρος αποσκευών των 220 λίτρων είναι πάντα προσβάσιμος, ανεξάρτητα αν το πακέτο είναι τοποθετημένο ή όχι.

Μαζί με το πακέτο Sleep, διατίθενται επίσης και άλλα αξεσουάρ:

 • Κουρτινάκια συσκότισης για όλα τα παράθυρα, που εξασφαλίζουν προστασία και ιδιωτικότητα.
 • Μια έξυπνη τέντα που μπορεί να προσαρτηθεί στο Jogger όταν η πόρτα του χώρου αποσκευών είναι ανοιχτή, παρέχοντας επιπλέον χώρο ύπνου.
Νέα έκδοση περιπέτειας Extreme για τα Dacia Duster, Sandero Stepway και Jogger
DACIA JOGGER EXTREME

Το πακέτο Sleep στοιχίζει 1.490 € εφόσον παραγγελθεί μαζί με το νέο Jogger, ή 1.790 € όταν παραγγελθεί μεμονωμένα (τιμές Γαλλίας χωρίς ΦΠΑ) και προορίζεται να συμπληρώσει τα αξεσουάρ εξοπλισμού κάμπινγκ, που έχουν ήδη πολλοί χρήστες (όπως ψυγεία ή φορητές σόμπες).

TAGS DACIA DACIA SPRING DACIA DUSTER DACIA JOGGER DACIA SANDERO ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ