ALFA ROMEO

Νέα Alfa Romeo, μικρότερη της Tonale

Alfa Romeo Tonale
Alfa Romeo Tonale STELLANTIS MEDIA

Η ιστορική μάρκα από το Μιλάνο, έρχεται να συνεχίσει την ανάπτυξη της γκάμας της, με ένα ακόμα SUV μοντέλο που θα αποτελέσει τη βασική επιλογή από την άποψη του μεγέθους.

Η Alfa Romeo δεν θα σταματήσει να μας εκπλήσσει ευχάριστα, φέρνοντας νέα μοντέλα που “ταρακουνούν” την αγορά, ανησυχούν τους ανταγωνιστές και δημιουργούν αισθήματα ευφορίας στους πιστούς φίλους της που είναι πραγματικά πάρα πολλοί. Τώρα λοιπόν, εκτός από το νέο supercar από την ιταλική φίρμα που περιμένουμε να δούμε προς τα τέλη της χρονιάς, θα πρέπει να περιμένουμε και ένα ακόμα μικρό SUV.

Alfa Romeo Tonale
Alfa Romeo Tonale STELLANTIS MEDIA

Το μοντέλο που θα τοποθετηθεί κάτω από την Tonale (φωτογραφίες) και θα αποτελεί τη βασική επιλογή για όσους θέλουν ένα μικρό μοντέλο σε αυτή την κατηγορία, θα έχει πολλά θέλγητρα. Πολλοί θα θυμούνται το όνομα Brennero που είχε προκύψει πριν από 8 μήνες περίπου, συνοδευτικά της φήμης που ήθελε την Alfa Romeo να ετοιμάζεται για προϊοντική αντεπίθεση.

Σύμφωνα με τις φήμες και τις πληροφορίες που συγκεντρώνουμε σχετικά, το νέο αυτό μοντέλο της Alfa Romeo, θα έχει μήκος μικρότερο από τα 4,5 μέτρα της Tonale. Θεωρείται βέβαιο το ότι θα έχει πάρα πολλά κοινά χαρακτηριστικά με το Jeep Avenger, χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα CMP (και eCMP για την αμιγώς ηλεκτρική εκδοχή).

Alfa Romeo Tonale
Alfa Romeo Tonale STELLANTIS MEDIA

Αυτό που αισθητικά θα πρέπει να περιμένουμε, είναι μια “εξελιγμένη” εκδοχή της πολύ πετυχημένης από την άποψη της σχεδίασης Tonale, που όπως όλοι ξέρουν έχει την υπογραφή του “δικού μας” Αλέξανδρου Λιώκη. Το νέο αυτό μοντέλο θα κάνει την εμφάνισή του στις αρχές του επόμενου έτους, με την παραγωγή του να “ανατίθεται” στη γραμμή παραγωγής που συντηρεί η Stellantis στην Πολωνία.

TAGS ALFA ROMEO ALFA ROMEO TONALE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ