HYUNDAI

Να γιατί 6 κορυφαία SUV της ελληνικής αγοράς βρέθηκαν στον Παρνασσό

Hyundai Kona AτΧ
Hyundai Kona AτΧ AUTOMOTIVE PROMOTION

Μια πολύ ενδιαφέρουσα όσο και καινοτόμα προωθητική ενέργεια για μερικά από τα καλύτερα SUV της ελληνικής αγοράς, έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες στις εγκαταστάσεις του χιονοδρομικού κέντρου του Παρνασσού.

Οι επισκέπτες του χιονοδρομικού κέντρου Παρνασσού μπορούν να ενημερωθούν, να δουν και να συγκρίνουν έξι από τα πιο δημοφιλή SUV της αγοράς. Το Jeep Avenger, το Kia Sportage, το Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα Hyundai Kona και το Cupra Formentor, μαζί με το ιδιαίτερο pirck up Ford Ranger Raptor αλλά και το νεοφερμένο στην Ελληνική αγορά Seres 5, θα βρίσκονται εκεί για ολόκληρη τη χιονοδρομική περίοδο.

The SUV Summit
The SUV Summit AUTOMOTIVE PROMOTION


Οι ενδιαφερόμενοι θα δουν τα αυτοκίνητα στην αφετηρία της τηλεκαμπίνας στη θέση 1.750 του χιονοδρομικού κέντρου Παρνασσού. Οι επισκέπτες του χιονοδρομικού κέντρου θα έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν από κοντά ορισμένα από τα πιο εντυπωσιακά αυτοκίνητα της αγοράς αλλά και να δηλώσουν συμμετοχή στα Test Drives που θα πραγματοποιηθούν σε συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Το πρώτο από αυτά θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο των Θεοφανίων στις 6 και 7 Ιανουαρίου 2024. Οι ενέργειες του είδους είναι πραγματικά ενδιαφέρουσες και μέχρι στιγμής έλειπαν από την ελληνική αγορά, μια και ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να δει κάποιο από τα διαθέσιμα μοντέλα σε ένα περιβάλλον που “ταιριάζει” ιδιαίτερα στον ξεχωριστό χαρακτήρα του καθενός.

The SUV Summit
The SUV Summit AUTOMOTIVE PROMOTION


Η παραμονή των αυτοκινήτων εκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, διευκολύνει κάθε τακτικό ή μη επισκέπτη του βουνού. Η διαθεσιμότητα των Test Drives εξαρτάται από το φόρτο των ραντεβού του κάθε αυτοκινήτου, οπότε και με μια απλή συνεννόηση, μπορεί να διευκολυνθεί η πραγματοποίηση μιας δοκιμής από τον κάθε ενδιαφερόμενο.

TAGS HYUNDAI CUPRA FORD KIA JEEP SERES ΑΤΧ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ