ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022: Φόρος 1.330 ευρώ για να μπεις στο Κατάρ με αυτοκίνητο

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ 2022
Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ 2022 AP PHOTO/DARKO BANDIC, FILE

Αν θέλεις να πας στο Κατάρ με το αυτοκίνητό σου, πρέπει να πληρώσεις 1.300 ευρώ για άδεια εισόδου – και όχι μόνο!

Έχεις σκοπό να ταξιδέψεις στο Κατάρ για να παρακολουθήσεις αγώνες του Μουντιάλ 2022; Είμαστε βέβαιοι πως θα πας αεροπορικώς. Αν όμως αποφασίσεις να ζήσεις την περιπέτεια ενός ταξιδιού 2+ ημερών και 4.750 χιλιομέτρων με το αυτοκίνητό σου, σε περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη στα σύνορα της χώρας όπου θα διεξαχθεί το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό event της χρονιάς.

Για να πάρεις άδεια εισόδου στο Κατάρ με αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ 2022 (1 Νοεμβρίου – 23 Δεκεμβρίου), θα πρέπει:

  • να έχεις κλείσει τουλάχιστον 5 διανυκτερεύσεις στη χώρα,
  • να είστε τουλάχιστον 3 άτομα στο όχημα και όχι πάνω από 6,
  • να πληρώσεις 1.330 ευρώ φόρο!

Χωρίς άδεια εισόδου, θα πρέπει να αφήσεις το αυτοκίνητο στα σύνορα, σε ειδικό χώρο στάθμευσης και να συνεχίσεις με λεωφορείο. Αν παρόλα αυτά το αποφασίσετε με την παρέα σου, καλό ταξίδι.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΚΑΤΑΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ