MOBILITY

Mobility: Το μεγαλύτερο event νέας κινητικότητας έρχεται τον Σεπτέμβριο

Mobility
Mobility MOBILITY PREMIUM EVENTS

Στους ρυθμούς της Mobility μπαίνει η εγχώρια αγορά αυτοκινήτου και μικροκινητικότητας, με το πιο premium και μαζικό event που θα γίνει για άλλη μια φορά στο Golden Hall.

Πλέον έχει γίνει θεσμός, όντας εδώ και τρία χρόνια το σημαντικότερο Mobility γεγονός στην Ελλάδα, με χιλιάδες επισκέπτες από όλη τη χώρα. Άλλωστε το δεδομένο της δωρεάν επίσκεψης σ’ έναν όμορφο και πολυμορφικό -για όλη την οικογένεια- χώρο επιτρέπει την άνετη και πολλαπλή επίσκεψη στο event.

Φέτος μάλιστα σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, εκτός από ηλεκτροκίνητα, θα φιλοξενηθούν και υβριδικά μοντέλα αυτοκινήτων από όλες τις κατηγορίες. Οι κορυφαίες εταιρείες -με τις πιο δυνατές προτάσεις- αυτοκινήτων, microcars, ηλεκτρικών scooters, e-bikes, leasing, ασφαλειών, παρόχων ενέργειας, φορτιστών κ.α. θα δώσουν το παρόν, ενώ αναμένονται και πολλές εκπλήξεις για τους επισκέπτες το δεκαήμερο που θα διαρκέσει η φετινή Mobility.

To event Mobility θα ανοίξει τις πύλες του στις 14 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι της 23 του ίδιου μήνα, στον υπέροχο προαύλιο χώρο του Golden Hall. Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν test drives μεγάλης γκάμας μοντέλων, περισσότερων από αυτών που θα βρεθούν και θα προβληθούν στον προαύλιο χώρο του Golden Hall.

Αυτό θα γίνεται καθώς οι εταιρείες που θα συμμετάσχουν στη Mobility, θα δίνουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες του event, να οδηγήσουν και άλλα αυτοκίνητα ή microcars από την γκάμα τους. Με ανυπομονησία αναμένουμε λοιπόν τη Mobility, τη μεγαλύτερη γιορτή της νέας κινητικότητας, η οποία φέτος θα είναι πιο ενδιαφέρουσα και λαμπερή από ποτέ.

TAGS MOBILITY ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ