MOBILITY AWARDS

Mobility Awards 2023: Τα βραβεία για τις εταιρίες που καινοτομούν

Mobility Awards 2023: Τα βραβεία για τις εταιρίες που καινοτομούν
MOBILITY AWARDS 2023

Τα Mobility Awards έρχονται και φέτος για να αναδείξουν τις καινοτόμες πρακτικές, τεχνολογίες και εφαρμογές επιχειρήσεων του ευρύτερου κλάδου της κινητικότητας και της αυτοκίνησης.

Τα Mobility Awards 2023 της BOUSSIAS Events, έρχονται για να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις καινοτόμες πρακτικές, τεχνολογίες και εφαρμογές επιχειρήσεων του ευρύτερου κλάδου της κινητικότητας & αυτοκίνησης, με την ακαδημαϊκή υποστήριξη του Εργαστηρίου Κυκλοφοριακής Τεχνικής της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και την επιστημονική υποστήριξη του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων.

Στόχος των βραβείων είναι να προβάλλουν τις επιχειρήσεις, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που καινοτομούν, να αναδείξουν τις προσφερόμενες λύσεις και τεχνολογίες στον τομέα του αυτοκινήτου και της κινητικότητας, να επικοινωνήσουν τα χαρακτηριστικά των βραβευμένων πρακτικών ώστε να εμπνεύσουν τον κλάδο και να κινητοποιήσουν τις εταιρίες για τη διαρκή βελτίωση των επιδόσεών τους.

Οι βασικές ενότητες βράβευσης είναι οι εξής:

  • Mobility Services
  • Fleet Management
  • Transportation
  • Road Infrastructure
  • Mobility Solutions & Convenience
  • Vehicle Design

Η υποβολή υποψηφιοτήτων γίνεται μέχρι και την Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου 2023.

Ανακαλύψτε εδώ τις διαφορετικές κατηγορίες βράβευσης.

Τις υποψηφιότητες στα Mobility Awards αξιολογεί κριτική επιτροπή με καταξιωμένα στελέχη από τις σημαντικότερες εταιρείες της αγοράς. Πρόεδρος της επιτροπής αξιολόγησης είναι ο Καθηγητής Γιώργος Γιαννής, Διευθυντής Τομέα Μεταφορών και Συγκοινωνιακής Υποδομής, Σχολή Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, ενώ μέλος της επιτροπής είναι και ο Γιάννης Λημναίος, Automotive Managing Editor του SPORT24 και της 24 Media.

Όλοι οι υποψήφιοι λαμβάνουν τα σχόλια των αξιολογητών – εφόσον το ζητήσουν – ώστε να λάβουν γνώση για τα σημεία βελτίωσης που οι ειδικοί αξιολογητές προτείνουν.

Μάθετε εδώ περισσότερα για τα Mobility Awards 2023.

TAGS MOBILITY AWARDS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ