NISSAN ARIYA

Μια ακόμα διάκριση για το Nissan Ariya

Nissan Ariya e-4orce
Nissan Ariya e-4orce NISSAN

Το σύστημα e-4ORCE του Nissan Ariya με της τετρακίνηση που προκύπτει από τους δύο κινητήρες, περιλαμβάνεται στη λίστα «10 καλύτεροι κινητήρες και συστήματα μετάδοσης» της Ward για το 2023.

Εδραιώνοντας την θέση του ως ένα από τα κορυφαία ηλεκτρικά αυτοκίνητα, το Nissan Ariya συνεχίζει να αποσπά διακρίσεις. Η τελευταία διάκρισή του έρχεται σε μια χρονιά κατά την οποία η Wards αναγνώρισε επίσης το Ariya ως ένα από τα «10 Best Interiors & UX». Το επίτευγμα αυτό για την Nissan σηματοδοτεί το 20ο βραβείο της μάρκας από τότε που η Wards άρχισε τις βραβεύσεις (1995).

Nissan Ariya e-4orce
Nissan Ariya e-4orce NISSAN


Το Ariya είναι το δεύτερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Nissan που διακρίνεται μετά το LEAF το 2011 – οπότε και ήταν η πρώτη φορά που η Wards βράβευσε έναν ηλεκτροκινητήρα. Οι εκδόσεις του Ariya με τεχνολογία e-4ORCE, χρησιμοποιούν διπλούς ηλεκτρικούς κινητήρες για να προσφέρουν ισχύ και στους τέσσερις τροχούς.

Το "e" στο e-4ORCE σημαίνει το 100% σύστημα κίνησης ηλεκτροκινητήρα της Nissan. Το "4ORCE" αναφέρεται στη φυσική ισχύ και ενέργεια του οχήματος, με το "4" να αντιπροσωπεύει τον έλεγχο όλων των τροχών. Διαχειριζόμενο την απόδοση ισχύος και την απόδοση πέδησης για ομαλότητα και σταθερότητα, το e-4ORCE ενισχύει την εμπιστοσύνη του οδηγού ανιχνεύοντας την βέλτιστη γραμμή στο δρόμο.

Οι νικητές των βραβείων Wards αποφασίζονται από μια ομάδα δημοσιογράφων με μεγάλη εμπειρία στην αξιολόγηση των κινητήρων των οχημάτων σε παράγοντες όπως η ιπποδύναμη, η ροπή, ο θόρυβος, η απόδοση και οι εφαρμογές νέων τεχνολογιών. Φέτος, οι κριτές δοκίμασαν 32 ολοκαίνουργια ή πολύ βελτιωμένα συστήματα πρόωσης, βάζοντάς τα στους ρυθμούς της καθημερινής ζωής.

Nissan Ariya e-4orce
Nissan Ariya e-4orce NISSAN


Το Nissan Ariya αποτελεί την τελευταία λέξη της Nissan όσον αφορά το design, την τεχνολογία, τις επιδόσεις και την βιωσιμότητα. Η ομαλή, ισχυρή επιτάχυνσή του και η διαθέσιμη προηγμένη τεχνολογία υποβοήθησης οδηγού ProPILOT Assist 2.0 αναβαθμίζουν τις οδηγικές δυνατότητες του Ariya και το καθιστούν τον τέλειο συνεργάτη για καθημερινές μετακινήσεις.

TAGS NISSAN ARIYA NISSAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ