NISSAN

Μεγάλες εκπτώσεις στα SUV της Nissan

Nissan Qashqai e-Power
Nissan Qashqai e-Power P.DIAMANTIS/24 MEDIA

Οι προωθητικές ενέργειες της αντιπροσωπείας για τα SUV μοντέλα της Nissan, δίνουν ένα πολύ καλό “πάτημα” σε όλους τους ενδιαφερόμενους να περάσουν στην “επόμενη πίστα” και να αποκτήσουν το μοντέλο που πραγματικά επιθυμούν.

Με μια πολύ τολμηρή κίνηση, η Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. προχωρά σε μια σειρά από σημαντικές εκπτώσεις για τα SUV μοντέλα της Nissan. Με δεδομένα την πολύ υψηλή ποιότητα των μοντέλων, τα κορυφαία σε τεχνολογία μηχανικά σύνολα αλλά και την αποδεδειγμένα πολύ υψηλή αξιοπιστία που αποτελεί από μόνη της ένα πολύ καλό λόγο για να τα προτιμήσει κανείς, τα SUV μοντέλα της Nissan είναι τώρα πιο θελκτικά από ποτέ.

nissan-juke-1.6-hybrid
nissan-juke-1.6-hybrid 24 MEDIA


Συγκεκριμένα, η Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. ανακοινώνει την νέα της πολιτική προσφορών, που έχει άμεση ισχύ στην ελληνική αγορά και αφορά όλα τα μοντέλα SUV στη γκάμα της Nissan. Η προσέγγιση αυτή, ξεκινά από την έκπτωση σε όλες τις εκδόσεις του Nissan Juke με κινητήρα βενζίνης και χειροκίνητο κιβώτιο, που είναι της τάξης των 3.410 ευρώ.

Nissan Qashqai e-Power
Nissan Qashqai e-Power P.DIAMANTIS/24 MEDIA


Με τον τρόπο αυτό, η τιμή εκκίνησης για το Juke, διαμορφώνεται στα 19.990 ευρώ. Αντίστοιχα, το Juke με το DCT (αυτόματο) κιβώτιο ταχυτήτων είναι διαθέσιμο με έκπτωση 3.910 ευρώ, ενώ όλες οι υβριδικές εκδόσεις του μοντέλου προσφέρονται με έκπτωση 4.000 ευρώ. Για το Qashqai αντίστοιχα, η έκπτωση σε σχέση με τον τιμοκατάλογο, ανάλογα με την έκδοση φτάνει μέχρι και 2.500 ευρώ.

Nissan X-Trail 2023
Nissan X-Trail 2023 K.BOIDANIS/ 24 MEDIA


Με τον τρόπο αυτό, η τιμή “εκκίνησης” του μοντέλου στην ελληνική αγορά, είναι τώρα τα 24.990 ευρώ. Για όλες τις εκδόσεις X-Trail, η έκπτωση σε σχέση με τον τιμοκατάλογο είναι 4.000 ευρώ και έτσι το μοντέλο αποκτά νέο ενδιαφέρον στην αγορά, ενώ αντίστοιχα, για το νεότευκτο Ariya, η ελληνική αντιπροσωπεία ορίζει την έκπτωση που συνοδεύει όλες τις εκδόσεις του, στα 2.000 ευρώ.

TAGS NISSAN NISSAN ARIYA NISSAN JUKE NISSAN X-TRAIL NISSAN QASHQAI ΝΙΚ.. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ