MINI

Με το ηλεκτρικό SUV Mini Countryman SE ALL4 μπορείς να πας παντού

Mini Countryman SE ALL4
Mini Countryman SE ALL4 MINI PRESSCLUB

Το αμιγώς ηλεκτρικό Mini Countryman SE ALL4 είναι ένα αξιόπιστο SUV- σύντροφος για εξορμήσεις και περιηγήσεις σε νέα μονοπάτια εκτός της πεπατημένης.

Πρόκειται για ένα ευρύχωρο SUV όχημα παντός εδάφους από τη Mini, απαλλαγμένο από εκπομπές ρύπων, ευέλικτο και έτοιμο για περιπέτεια. Χρήσιμα εργαλεία στη φαρέτρα του είναι η ισχυρή τετρακίνηση ALL4, οι εκτεταμένες λειτουργίες υποβοήθησης οδήγησης, η μερικώς αυτοματοποιημένη οδήγηση επιπέδου 2 και η ηλεκτρική αυτονομία που φτάνει έως και τα 433 χιλιόμετρα σύμφωνα με τον κύκλο WLTP.

Mini Countryman SE ALL4
Mini Countryman SE ALL4 MINI PRESSCLUB


Η μοντέρνα, μινιμαλιστική σχεδίαση με τις καθαρές επιφάνειες και τους φαρδύτερους θόλους των τροχών ενισχύει το στυλ του Mini Countryman SE ALL4. Επιπλέον, οι αισθητά μεγαλύτερες διαστάσεις του έχουν διαμορφωθεί ως εξής: μήκος 4.433 mm, πλάτος 1.843 mm και ύψος 1.656 mm. Ως αποτέλεσμα, το μεγαλύτερο -μέχρι στιγμής- μοντέλο της Mini προσφέρει πιο ευρύχωρο εσωτερικό.

Με χωρητικότητα έως και 1.450 λίτρα, ακόμη και ογκώδη αντικείμενα μπορούν να μεταφερθούν εύκολα όταν τα πίσω καθίσματα είναι αναδιπλωμένα. Δύο ισχυροί ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν συνολικά 313 ίππους και ροπή 494 Nm υποστηρίζουν το Mini Countryman SE ALL4 σε όλα τα εδάφη. Μαζί, επιταχύνουν το όχημα από τα 0 στα 100 km/h σε 5,6 δευτερόλεπτα με την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 180 km/h.

Mini Countryman SE ALL4
Mini Countryman SE ALL4 MINI PRESSCLUB


Η ισχυρή μπαταρία έχει ενεργειακό περιεχόμενο 66,45 kWh. Με ταχεία φόρτιση συνεχούς ρεύματος (DC) έως και 130 kW, μόλις 30 λεπτά αρκούν για τη φόρτιση της μπαταρίας από το 10% στο 80%. Οι πελάτες μπορούν να βελτιστοποιήσουν τη διαδικασία φόρτισης ανά πάσα στιγμή μέσω εύχρηστων ρυθμίσεων και να τις προβάλλουν μέσω του Mini app.

Για μια ιδιαίτερα ευχάριστη εκκίνηση, η φόρτιση μπορεί να ολοκληρωθεί την καθορισμένη ώρα αναχώρησης και μέχρι τότε η θερμοκρασία στο εσωτερικό του οχήματος να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Για πρώτη φορά, το νέο Mini Countryman SE ALL4 μπορεί να φορτιστεί με το σύστημα Plug & Charge που αναγνωρίζει δημόσιους σταθμούς φόρτισης χωρίς πρόσθετη εξουσιοδότηση και ξεκινά αυτόματα τη διαδικασία φόρτισης στους κατάλληλους σταθμούς.

Mini Countryman SE ALL4
Mini Countryman SE ALL4 MINI PRESSCLUB


Καινοτόμα συστήματα υποβοήθησης υποστηρίζουν τον οδηγό εν κινήσει. Με το Driving Assistant Professional, το Mini Countryman SE ALL4 προσφέρει για πρώτη φορά μερικώς αυτοματοποιημένη οδήγηση επιπέδου 2 σε διαδρομές που μοιάζουν με αυτοκινητόδρομο. Αυτό επιτρέπει στον οδηγό να αφήνει το τιμόνι σε ταχύτητες έως 60 km/h, αρκεί να παρακολουθεί συνεχώς την κυκλοφορία και να παραμένει σε ετοιμότητα για άμεση παρέμβαση εάν χρειαστεί.

Επιπλέον, το σύστημα μπορεί να εντοπίζει τα κενά στην κυκλοφορία που είναι απαραίτητα για την αλλαγή λωρίδας προς την έξοδο. Στη συνέχεια ρυθμίζει τη βέλτιστη ταχύτητα για υποβοηθούμενες αλλαγές λωρίδας. Η σχεδίαση του Mini Countryman SE ALL4 υπογραμμίζει τον χαρακτήρα του crossover μοντέλου μέσω του κατακόρυφου προσανατολισμού των λεπτομερειών του αμαξώματος.

Mini Countryman SE ALL4
Mini Countryman SE ALL4 MINI PRESSCLUB


Η χαρακτηριστική μάσκα, τα διακριτικά φωτιστικά σώματα και το έντονα σμιλεμένο καπό υπογραμμίζουν την εμφάνιση. Οι κοντοί πρόβολοι και το λεπτό περίγραμμα προσδίδουν στη σιλουέτα του οχήματος ένα κομψό συνολικό στυλ. Τέσσερις εκδόσεις εξοπλισμού προσδίδουν νότες εξατομίκευσης και τονίζουν διαφορετικά χαρακτηριστικά του οχήματος με κομψά εξωτερικά και εσωτερικά στοιχεία.

TAGS MINI MINI COUNTRYMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ