ΑΓΟΡΑ

Με τα 18.800€ του C3 Aircross η Citroen ρίχνει το γάντι στον ανταγωνισμό των B-SUV και όχι μόνο

Citroen C3 Aircross
Citroen C3 Aircross CITROEN

Το Citroen C3 Aircross είναι έτσι και αλλιώς ένα από τα κορυφαία B-SUV της Ελληνικής αγοράς, καθώς προσφέρει άνεση και ευρυχωρία, σε ένα πολύ έξυπνο “πακέτο” διαστάσεων που προάγει την ευελιξία σε κάθε περιβάλλον.

Η τιμή εκκίνησης με την οποία προσφέρεται αυτή την περίοδο το C3 Aircross, είναι απλώς το “κερασάκι στην τούρτα”, μια και μιλάμε για ένα από τα πληρέστερα μοντέλα της κατηγορίας των B-SUV. Με την ευρυχωρία του αλλά και την ευελιξία στη διαμόρφωση της καμπίνας, το C3 Aircross δείχνει τον καλύτερο εαυτό της Citroen που ειδικεύεται στη διάθεση έξυπνων αυτοκινήτων στην αγορά.

Citroen C3 Aircross
Citroen C3 Aircross CITROEN


Η κορυφαία άνεση που προκύπτει από την ανάρτηση σε συνδυασμό με το τονισμένο αφρώδες των καθισμάτων Advanced Comfort του C3 Aircross, δίνει ένα σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα στο μοντέλο της Citroen. Από εκεί και πέρα, σε ότι έχει να κάνει με τον εξοπλισμό, το C3 Aircross είναι από τα μοντέλα που “κακομαθαίνουν” τους επιβάτες και τον οδηγό τους.

Citroen C3 Aircross
Citroen C3 Aircross CITROEN


Το εντυπωσιακό εμπρός μέρος του Citroen C3 Aircross SUV είναι ανασχεδιασμένο με στόχο να αντανακλά την εικόνα της αυξημένης στιβαρότητας. Αναβαθμισμένες είναι επίσης και οι δυνατότητες εξατομίκευσης, με 70 πιθανούς συνδυασμούς, επιπλέον των επιλογών για τις ζάντες. Το C3 Aircross προσφέρει επίσης και 4 επιλογές εσωτερικού διάκοσμου, η κάθε μία με τη δική της αισθητική ταυτότητα.

Citroen C3 Aircross
Citroen C3 Aircross CITROEN


Η υψηλή τεχνολογία που διέπει το μοντέλο, εκφράζεται όμως και από μια σειρά οικονομικών και αποδοτικών κινητήρων τελευταίας γενιάς. Το SUV της Citroen διατίθεται με κινητήρα βενζίνης PureTech με απόδοση 110 και 130 ίππων ή Diesel BlueHDi με απόδοση 110 και 120 ίππων. Με τους κινητήρες PureTech 110 S&S και BlueHDI 110 S&S διατίθεται το εξατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, ενώ με τους κινητήρες PureTech 130 S&S και BlueHDi 120 S&S Diesel, διατίθεται το αυτόματο κιβώτιο EAT6.

TAGS ΑΓΟΡΑ CITROEN CITROEN C3 AIRCROSS ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ