ALFA ROMEO

Με σημαντικά αυξημένες πωλήσεις έκλεισε το 2023 η Alfa Romeo

Alfa Romeo Tonale
Alfa Romeo Tonale ALFA ROMEO

Η Ιταλική μάρκα, με τη βοήθεια και του εξαιρετικού νέου SUV που έχει πλέον στη γκάμα της, κατάφερε να “κλείσει” το 2023 με ένα σεβαστό ποσοστό αύξησης στις πωλήσεις της σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Το 2023 για την Alfa Romeo ήταν ένα επιτυχημένο έτος, καθώς στο σύνολο της Ευρωπαϊκής αγοράς, σημείωσε μια αύξηση στις πωλήσεις της που άγγιξε το 46% συγκριτικά με το 2022. Φυσικά, η Tonale ήταν ο πρωταγωνιστής της εντυπωσιακής αυτής αύξησης και οι ιθύνοντες της Ιταλικής μάρκας προετοιμάζονται για ένα ακόμα καλύτερο 2024, καθώς μέσα στο νέο έτος θα παρουσιαστεί και το ολοκαίνουργιο B-SUV με το όνομα Milano.

Alfa Romeo range
Alfa Romeo range ALFA ROMEO


Η γκάμα που εκτός από τις Giulia και Stelvio περιλαμβάνει πλέον και την Tonale, βοήθησε την Alfa Romeo να ολοκληρώσει το 2023 με αύξηση πωλήσεων κατά 28% σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που αφορούν στην ελληνική αγορά. Μεγάλο ενδιαφέρον έχει η πληροφορία ότι το 18% των πωλήσεων της Tonale που για το 2023 ήταν στην ουσία ο ρυθμιστικός παράγοντας, αφορά στην κορυφαία έκδοση PHEV Q4, η οποία στο επίπεδο εξοπλισμού Sprint έχει μηδενικό φόρο εταιρικής χρήσης.

Alfa Romeo Giulia
Alfa Romeo Giulia ALFA ROMEO


Αποδίδοντας 280 ίππους και σε συνδυασμό με την τετρακίνηση, το plug-in hybrid σύστημα αναδεικνύει στο έπακρο το DNA της Alfa Romeo, με επιτάχυνση 0-100 km/h σε μόλις 6,2 δευτερόλεπτα και ηλεκτρική αυτονομία έως 82 χιλιόμετρα. Το 2024 αναμένεται ακόμα πιο επιτυχημένο για τη μάρκα, σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Alfa Romeo Stelvio
Alfa Romeo Stelvio ALFA ROMEO


Το ολοκαίνουργιο μοντέλο που ονομάζεται Milano και θα παρουσιαστεί επίσημα τον Απρίλιο, αποτελεί αφενός το πρώτο B-SUV της μάρκας, αφετέρου το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό της. Πάνω από όλα όμως θα αποτελέσει μια νέα πύλη εισόδου πελατών στον κόσμο της Alfa Romeo, δίνοντας μια συναρπαστική επιλογή όχι μόνο στους φανατικούς λάτρεις της μάρκας αλλά και σε όλους όσοι αναζητούν ένα μοντέρνο B-SUV με το μοναδικό μιλανέζικο χαρακτήρα.

TAGS ALFA ROMEO ALFA ROMEO STELVIO ALFA ROMEO TONALE ALFA ROMEO GIULIA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ