CUPRA

Με αυτοκίνητα της CUPRA όλοι στην Μπαρτσελόνα μέχρι το 2029

CUPRA- FC Barcelona
CUPRA- FC Barcelona CUPRA

H CUPRA θα συνεχίσει να είναι ο Επίσημος Automotive και Mobility Συνεργάτης της FC Barcelona, καθώς και άλλων αθλημάτων του διάσημου Ισπανικού club, για τα επόμενα πέντε χρόνια.

H CUPRA και η FC Barcelona ανανέωσαν την παγκόσμια συνεργασία τους για να συνεχίσουν να εμπνέουν τον κόσμο από τη Βαρκελώνη. H CUPRA συνεχίζει να είναι ο Επίσημος Αυτοκινητιστικός Συνεργάτης του διάσημου Club και το Επίσημο Αυτοκίνητο για τις επόμενες πέντε σεζόν μέχρι το 2029. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Martorell, o Γουέην Γκρίφιθς (CUPRA CEO) και o Τζουάν Λαπόρτα (Πρόεδρος όλων των τμημάτων της Barca) ανακοίνωσαν την ανανέωση της συμφωνίας.

CUPRA- FC Barcelona
CUPRA- FC Barcelona CUPRA


Στη συνάντηση παρευρέθηκαν παίχτες από διαφορετικές ομάδες του Club, με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι της πρώτης ποδοσφαιρικής ομάδας να ξεχωρίζει. Η CUPRA ανανέωσε τη συμφωνία με το football club της πόλης γενέτειράς της, για να επεκτείνει μία συνεργασία που ξεκίνησε το 2019 και στηρίζεται στις ίδιες αξίες που μοιράζονται οι δύο μάρκες αλλά και στο κοινό όνειρο για το μέλλον.

Η δέσμευση στα νεαρά ταλέντα σε όλες τις επαγγελματικές ομάδες της FC Barcelona συνδέεται με το επαναστατικό πνεύμα της CUPRA, που δημιουργήθηκε για μια νέα γενιά που αγαπάει τα αυτοκίνητα και την ηλεκτροκίνηση. Η συμφωνία διευρύνει το μέγεθος της χορηγίας μέσα από τα περισσότερα αθλητικά τμήματα του club. Έτσι, διατηρείται η σχέση με τις πρώτες ομάδες ποδοσφαίρου ανδρών και γυναικών, ενώ επιπλέον η CUPRA γίνεται ο επίσημος χορηγός της Barcelona σε χάντμπολ και χόκεϊ με πατίνια μέχρι τον Ιούνιο του 2029.

«Στην CUPRA μοιραζόμαστε τις αξίες της FC Barcelona, του μεγαλύτερου club στον κόσμο. Και οι δύο μάρκες αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις με πάθος. Έχουμε τη φιλοδοξία της νίκης και μια παγκόσμια αποστολή να εμπνεύσουμε τον κόσμο από τη Βαρκελώνη. Η κοινή μας δέσμευση στο μέλλον της νέας γενιάς, δημιούργησε μία μοναδική σύνδεση, την οποία είμαστε χαρούμενοι να συνεχίσουμε,» είπε ο Γουέην Γκρίφιθς, CEO CUPRA.

Ο Πρόεδρος της FC Barcelona, Τζουάν Λαπόρτα, πρόσθεσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επεκτείναμε τη συμφωνία μας με την CUPRA και τη διευρύναμε σε όλες τις επαγγελματικές μας ομάδες. Τα τελευταία χρόνια η Barça και η CUPRA έφτιαξαν μία ιδανική ομάδα, όπου τώρα έχει δυναμώσει για να αντιμετωπίσει το μέλλον με το πνεύμα της νίκης. Κυνηγάμε και αναζητούμε την επιτυχία. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να συνεργαζόμαστε για τα επόμενα χρόνια με μία νέα, παγκόσμια, ηγετική μάρκα όπως είναι η CUPRA.»

Για να ενισχύσει το παγκόσμιο αντίκτυπο της μάρκας, το logo της CUPRA θα φαίνεται στο δεξί μανίκι της ομάδας ποδοσφαίρου ανδρών και γυναικών στο Summer Tour (2024, 2025, 2026) και στους φιλικούς αγώνες της ομάδας για τις επόμενες τρεις season.

TAGS CUPRA ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ