ΜΑΡΣΕΛΟ

Μαρσέλο: Γιατί έχει τατουάζ τον Σκαραβαίο της Volkswagen στο δεξί του χέρι

Μαρσέλο: Γιατί έχει τατουάζ τον Σκαραβαίο της Volkswagen στο δεξί του χέρι
Το τατουάζ του Μαρσέλο με τον Σκαραβαίο του παππού του INSTAGRAM / MARCELOTWELVE

Η συγκινητική ιστορία που συνδέει τον Βραζιλιάνο άσο του Ολυμπιακού με το θρυλικό VW Beetle.

Ο Μαρσέλο, η μεγαλύτερη φετινή μεταγραφή του Ολυμπιακού, θεωρείται το καλύτερο μπακ όλων των εποχών. Τον 34χρονο άσο του ποδοσφαίρου συνδέει μια ιδιαίτερη ιστορία με τον Σκαραβαίο της Volkswagen, που έχει να κάνει με την καταγωγή του και τον παππού του.

Η σχέση του Βραζιλιάνου με τον παππού του, Πέντρο, ήταν πολύ ιδιαίτερη, καθώς αυτός ήταν που τον βοήθησε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Δεν είναι τυχαίο που ο Μαρσέλο αφιερώνει κάθε γκολ που βάζει σε εκείνον και στην γυναίκα του.

Ο Μαρσέλο ήταν από φτωχή οικογένεια και μεγάλωνε δύσκολα στις φαβέλες της Βραζιλίας. Έπρεπε όμως καθημερινά να πηγαίνει από το ένα άκρο του Ρίο ντε Τζανέιρο στο άλλο για τις προπονήσεις. Το “fusquinha”, ο Σκαραβαίος της VW που έχει τατουάζ στο δεξί του χέρι, είναι το αυτοκίνητο με το οποίο ο παππούς του τον πήγαινε όπου χρειαζόταν, κυνηγώντας το όνειρο, οδηγώντας ακόμη και τη νύχτα για ώρες.

Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, αυτός ο Σκαραβαίος είναι ένα πολύ σημαντικός για τον ίδιο, καθώς έχει ζήσει πολλά μέσα σε αυτόν. Ο παππούς του πέθανε το 2014, ενώ ο Μαρσέλο βρισκόταν στο Παγκόσμιο Κύπελο με την Εθνική Βραζιλίας. Αυτός ο ταπεινός Σκαραβαίος που έχει στο χέρι του είναι εκεί για του τον θυμίζει.

TAGS ΜΑΡΣΕΛΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ