ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

Kia: 15 νέα ηλεκτρικά μοντέλα στα επόμενα 6 χρόνια

KIA EV Future
KIA EV Future KIA

Η Kia παρουσίασε τον οδικό χάρτη για να ηγηθεί της παγκόσμιας εποχής της ηλεκτροκίνησης, στον οποίο περιλαμβάνεται και ο μετασχηματισμός της σε “πάροχο λύσεων βιώσιμης κινητικότητας”.

Με βάση τα καινοτόμα επιτεύγματά της κατά τα έτη μετά την ανακοίνωση των μεσομακροπρόθεσμων επιχειρηματικών της πρωτοβουλιών, η Kia εστιάζει στην επικαιροποίηση της στρατηγικής της για το 2030 που ανακοινώθηκε πέρυσι και στην περαιτέρω ενίσχυση της επιχειρηματικής στρατηγικής της, ανταποκρινόμενη στην αβεβαιότητα που επικρατεί σε όλο το παγκόσμιο τοπίο της βιομηχανίας κινητικότητας.

KIA EV Future
KIA EV Future KIA


Κατά τη διάρκεια της σχετικής εκδήλωσης, η Kia επικαιροποίησε τη μεσο-μακροπρόθεσμη επιχειρηματική στρατηγική της με έμφαση στην ηλεκτροκίνηση. Η Kia επανέλαβε τον ετήσιο στόχο της για το 2030 για πωλήσεις 4,3 εκατομμυρίων μονάδων, συμπεριλαμβανομένων 1,6 εκατομμυρίων αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων. Ο ετήσιος στόχος πωλήσεων των 4,3 εκατομμυρίων για το 2030 είναι 34,4% υψηλότερος από τον ετήσιο στόχο της μάρκας για το 2024, που είναι 3,2 εκατομμύρια μονάδες.

Επίσης η εταιρεία σχεδιάζει να γίνει μια κορυφαία μάρκα αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων, αυξάνοντας το ποσοστό των ηλεκτροκίνητων μοντέλων στο σύνολο των πωλήσεων της, με την πώληση του μεγαλύτερου ποσοστού ηλεκτροκίνητων μοντέλων μεταξύ των συνολικών πωλήσεών της, συμπεριλαμβανομένων των υβριδικών μοντέλων (HEV), των plug-in υβριδικών (PHEV) και των ηλεκτρικών οχημάτων με μπαταρία.

KIA EV Future
KIA EV Future KIA


Οι προβλέψεις κάνουν λόγο για πωλήσεις ηλεκτροκίνητων μοντέλων ύψους 2,48 εκατομμυρίων μονάδων ετησίως ή 58% των συνολικών πωλήσεων της Kia το 2030. Με βάσει τον προγραμματισμό της εταιρείας, θα πρέπει να περιμένουμε την ενίσχυση της EV γκάμας, με τα EV2, EV3, EV4 και EV5 μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα των 6 ετών.

TAGS ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ KIA ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ