VIRAL

Κι όμως! Το Hyundai Elantra N είναι πιο γρήγορo από τα VW Golf GTI και Subaru WRX

Κι όμως! Το Hyundai Elantra N είναι πιο γρήγορo από τα VW Golf GTI και Subaru WRX
ΚΟΝΤΡΑ VW GOLF GTI vs SUBARU WRX vs HYUNDAI ELANTRA N EDMUNDS CARS

Τα τρία σπορ μοντέλα αναμετρήθηκαν σε πίστα, όπου το Hyundai δεν κέρδισε μόνο σε ταχύτητα.

Το αμερικανικό Edmunds Cars σύγκρινε σε μια αυτοσχέδια πίστα, οριοθετημένη με κώνους, τρία σπορ μοντέλα: τα γνωστά σε εμάς Volkswagen Golf GTI και Subaru WRX, με το νέο Hyundai Elantra N το οποίο δεν εισάγεται στη χώρα μας.

Σε απόδοση το Golf υστερεί αισθητά, με 245 ίππους έναντι 275 PS του Subaru και 280 PS του Elantra, είναι όμως ταυτόχρονα και το πιο ελαφρύ. Από την άλλη, το WRX είναι το μόνο τετρακίνητο, καθώς τα άλλα δύο είναι προσθιοκίνητα.

Κάνοντας το spoiler και όπως μπορείτε να δείτε και στο video, το “N” ολοκληρώνει το γύρο με χρόνο 54.84’’, όταν τα GTI και WRX χρειάζονται 56.16’’ και 56.69’’ αντίστοιχα.

Το θέμα όμως δεν είναι πως το Hyundai είναι ταχύτερο στην πίστα, αλλά πως είναι και το πιο ευχάριστο οδηγικά. Βέβαια, το συμπέρασμα αυτό δεν εκπλήσσει όσους από εμάς έχουμε οδηγική εμπειρία με μοντέλα ‘Ν’ της κορεατικής μάρκας. Τόσο το i30Ν όσο και το μικρότερο i20 Ν πραγματικά ενθουσιάζουν οδηγικά ακόμη και τον πλέον απαιτητικό οδηγό.

Δείτε περισσότερα στο video. Για συντομία, δείτε τον γύρο του Golf GTI στο 03:52, του Subaru WRX στο 08:55 και του Elantra WRX στο 15:23.

TAGS VIRAL HYUNDAI SUBARU
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ