MINI

Καλοκαιρινή γιορτή Mini σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

mini-cooper-se
mini-cooper-se BERNHARD FILSER

Η πιο καλοκαιρινή γιορτή της πόλης έρχεται από τη Mini στην Αθήνα, 8 & 9 Ιουλίου και στη Θεσσαλονίκη, 12 & 13 Ιουλίου με πολλά events και εκπλήξεις για τους φίλους της μάρκας.

Πιστή πλέον στο ραντεβού της με όλους τους φίλους της Μini, η Βρετανική μάρκα διοργανώνει ένα ξεχωριστό φεστιβάλ εκπλήξεων στην καρδιά του καλοκαιριού. Στις 8 & 9 Ιουλίου 2023, στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στον Παραλιακό Πεζόδρομο Αλίμου, από τις 10:30 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ, η Μini με όλα τα αγαπημένα μοντέλα, θα περιμένει τους επισκέπτες.

the-mini-festival
the-mini-festival PRESS BMW GROUP


Όσοι βρεθούν εκεί, θα ζήσουν από κοντά δυο μέρες με οδήγηση, μουσική, πολλές ξεχωριστές δράσεις για μικρούς και μεγάλους και πολλές εκπλήξεις, γεμάτες Mini Summer vibes. Επιπλέον, θα ενημερωθούν από εξειδικευμένους συνεργάτες πως θα επωφεληθούν για την απόκτηση του δικού τους Μini με το προνομιακό πρόγραμμα Summer Bonus.

Το Τhe Mini Festival Summer Edition όμως δεν σταματάει στην Αθήνα. Ο επόμενος σταθμός της μεγάλης γιορτής θα είναι η Θεσσαλονίκη: στις 12 & 13 Ιουλίου 2023 στην Παραλία Θεσσαλονίκης (στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου) από τις 5:30 το απόγευμα μέχρι τις 10:30 το βράδυ. Το Τhe Mini Festival Summer Edition περιμένει όλους τους φίλους των μοντέλων της Mini και όχι μόνο, για να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία Μini του καλοκαιριού.

TAGS MINI ΤHE MINI FESTIVAL SUMMER EDITION
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ