ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Και ηλεκτρική και GT η Mustang

Και ηλεκτρική και GT η Mustang

Με ειδικά ρυθμισμένο κινητήριο σύνολο, ανάρτηση MagneRide, ειδικά ελαστικά και φρένα, νέο προφίλ οδήγησης Untamed Plus, ζάντες αλουμινίου 20'', κόκκινες δαγκάνες φρένων και καθίσματα της Ford Performance.

Η νέα, αμιγώς ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E, βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και εντυπωσιάζει. Αργότερα θα προστεθεί και η πιο συναρπαστική της εκδοχή, η πιο ισχυρή Mustang Mach-E GT.

Δύο ηλεκτροκινητήρες AC κινούν ανεξάρτητα τους εμπρός και πίσω τροχούς της και αποδίδουν συνολικά 487 ίππους, με ροπή 860 Nm. Ο νέος, πίσω ελαιόψυκτος σύγχρονος ηλεκτροκινητήρας μόνιμου μαγνήτη αποδίδει τη μέγιστη ροπή του σε 0,5 δευτερόλεπτα, ενώ ο εμπρός ηλεκτροκινητήρας του συστήματος τετρακίνησης παρέχει ανεξάρτητα πρόσθετη ισχύ, ροπή και ελκτική πρόσφυση στους εμπρός τροχούς για ομαλή επιτάχυνση και άριστες επιδόσεις στις στροφές.

Το κινητήριο σύνολο χαρίζει επιτάχυνση 3,7 δευτ. στα 0-100 χλμ./ώρα και είναι διαμορφωμένο για να αυξάνει προοδευτικά την ισχύ που μεταφέρεται στους πίσω τροχούς μέσω της κατανομής της τετρακίνησης, καθώς οι οδηγοί επιλέγουν αντίστοιχα τα προφίλ οδήγησης Whisper, Active και Untamed – προσαρμόζοντας με τον τρόπο αυτό τα οδηγικά χαρακτηριστικά μεταξύ ενός πολιτισμένου, κυρίως προσθιοκίνητου SUV και ενός δυναμικού σπορ coupe με αυξημένη κατανομή ισχύος πίσω.

Στο δε αποκλειστικό προφίλ οδήγησης Untamed Plus, έχουμε πιο άμεσο σύστημα διεύθυνσης, αυξημένη απόκριση του γκαζιού, πιο σφικτή ανάρτηση, εικονικά κατεβάσματα και ενισχυμένο εσωτερικό ήχο. Το προφίλ αυτό ρυθμίζει επίσης και τα συστήματα ελέγχου πρόσφυσης και ευστάθειας για ελάχιστη παρέμβασή τους κατά την οδήγηση σε πίστα.

Εξοπλισμένη με την extended range μπαταρία 88 kWh (ωφέλιμη), η Mustang Mach-E GT προσφέρει αυτονομία 500 χλμ.

Και ηλεκτρική και GT η Mustang

Οι μηχανικοί πρόσθεσαν προηγμένη, προσαρμοζόμενη ανάρτηση MagneRide, σύστημα πέδησης της Brembo, με αεριζόμενα εμπρός δισκόφρενα διαμέτρου 385 χλστ., ζάντες αλουμινίου 20”, ειδικά ελαστικά Pirelli διαστάσεων 245/45 R20.

Σχεδιαστικά, διαθέτει τόξα θόλων τροχών στο χρώμα του αμαξώματος, μία ειδική πολυανθρακική μάσκα με 3D χαρακτηριστικά σε χρωματισμό Dark Matter Grey, καθώς και μοναδική σχεδίαση εμπρός προφυλακτήρα με αεροδυναμικές εισαγωγές και σπόιλερ.

Στον εξοπλισμό, περιλαμβάνεται η οθόνη αφής full HD 15,5 ιντσών, το νέο σύστημα επικοινωνίας και ψυχαγωγίας SYNC της Ford, μπάκετ καθίσματα της Ford Performance, σύστημα ήχου της B&O με 10 ηχεία και hands-free λειτουργία πίσω πόρτας για ευκολότερη πρόσβαση στον πίσω χώρο αποσκευών χωρητικότητας 402 λίτρων, ενώ προαιρετική είναι η πανοραμική κρυστάλλινη ηλιοροφή.

Η Mustang Mach-E GT περιλαμβάνει στάνταρ προηγμένες τεχνολογίες υποστήριξης οδηγού, όπως: Intelligent Adaptive Cruise Control με Stop & Go και Lane Centring, Lane-Keeping System με Blind Spot Assist, Active Park Assist 2.0 και Pre\u001eCollision Assist με Auto Emergency Braking.

Κατά την αγορά, οι πελάτες θα υποστηρίζονται από το κορυφαίο δίκτυο φόρτισης FordPass Charging Network, που προσφέρει ολοκληρωμένη πρόσβαση σε σημεία φόρτισης σε όλη την Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ