ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Ήταν και παραμένει το πιο φτηνό ηλεκτρικό μοντέλο της αγοράς- Το Dacia Spring τώρα σε ακόμα χαμηλότερη τιμή

Dacia Spring
Dacia Spring DACIA

To Dacia Spring είναι το πρώτο ηλεκτροκίνητο μοντέλο της Dacia, που έγινε αμέσως ιδιαίτερα δημοφιλές καθώς δίνει τη δυνατότητα σε πολλούς να μπουν στην κουλτούρα της ηλεκτροκίνησης με λογικό κόστος απόκτησης.

Το Dacia Spring καθιστά την ηλεκτροκίνηση πιο απλή, προσφέροντας όλα όσα είναι απαραίτητα στον πελάτη (σύστημα πλοήγησης, A/C, ηλεκτρικά παράθυρα, σύνδεση με smartphone) σε ένα λίαν ελκυστικό πακέτο, λογικά κοστολογημένο. Κάτω από το compact crossover αμάξωμά του με τα 3,73 μέτρα μήκος, κρύβεται ένα εξαιρετικά άνετο αυτοκίνητο.

Dacia Spring
Dacia Spring DACIA


Με χώρους για 4 επιβάτες, μεγάλο χώρο αποσκευών (290 λίτρα) για τα δεδομένα των συνολικών διαστάσεών του και έναν αποδοτικό και αξιόπιστο ηλεκτροκινητήρα 65 ίππων. Το Spring διατίθεται στην κορυφαία εξοπλιστικά έκδοση Extreme, η οποία συνδυάζεται αποκλειστικά με τον ηλεκτροκινητήρα Electric 65 (65hp/48kW). Ένα νέο κιβώτιο ταχυτήτων εξασφαλίζει δυναμικές επιταχύνσεις και κορυφαία ανάκτηση ενεργείας για μεγαλύτερη αυτονομία.

Dacia Spring
Dacia Spring DACIA

Χάρη στον κινητήρα Electric 65, το Dacia Spring Extreme παρουσιάζει αυτονομία της τάξεως των 220 χιλιομέτρων με μια φόρτιση σε μικτό κύκλο και 310χλμ. σε αστικό. Η μέση κατανάλωση δεν ξεπερνάει τις 14,5 kWh/100χλμ., νούμερο το οποίο πέφτει στο ασυναγώνιστο 10,4 kWh/100χλμ. όταν το Spring κινείται στην πόλη. Παράλληλα, με το καλώδιο και την πρίζα της έκδοσης Extreme η φόρτιση σε απλή οικιακή πρίζα μπορεί να ολοκληρωθεί σε περίπου 13,5 ώρες.

Dacia Spring
Dacia Spring DACIA


Ο χρόνος αυτός, μειώνεται σε κάτι λιγότερο από 60 λεπτά, αν αξιοποιηθεί η προαιρετική δυνατότητα ταχείας φόρτισης (DC), για μέχρι και το 80% φόρτισης της μπαταρίας. Τώρα είναι η καλύτερη ώρα για να επιλέξει κανείς το ηλεκτρικό Dacia Spring για τις καθημερινές του μετακινήσεις, αφού διατίθεται σε νέα, ακόμα πιο δελεαστική τιμή, που το διατηρεί στην πρώτη θέση μεταξύ των πιο οικονομικών ηλεκτρικών μοντέλων της αγοράς.

Dacia Spring
Dacia Spring DACIA

Πιο συγκεκριμένα, η έκδοση Dacia Spring Electric 65 Extreme DCR κοστίζει, μετά την κρατική επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι ηλεκτρικά ΙΙΙ» και την τρέχουσα προσφορά της Teoren Motors, από 17.950 ευρώ. Παράλληλα, το ηλεκτρικό μοντέλο της Dacia πλαισιώνεται από 8ετή εγγύηση (ή 120.000 χλμ.) για τη μπαταρία, 5ετή (ή 100.000 χλμ.) εργοστασιακή εγγύηση και 3ετή δωρεάν οδική βοήθεια.

TAGS ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ DACIA DACIA SPRING SUV
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ