ΕΛΑΣΤΙΚΑ

Η Yokohama φέρνει το καλύτερο λάστιχο για τα SUV

Yokohama for SUV
Yokohama for SUV YOKOHAMA

Η τελευταία προσθήκη στη γκάμα των προτάσεων της Yokohama, είναι τα ελαστικά Geolandar CV 4S που προορίζεται για χρήση σε SUV και ελαφρά φορτηγά.

Η Yokohama ανέπτυξε το Geolandar CV 4S ως απάντηση στην ετησίως αυξανόμενη παγκόσμια ζήτηση για ελαστικά για crossover και SUV. Ένα νέο ασύμμετρο σχέδιο πέλματος και μια νέα σύνθεση συμβάλλουν στην εξαιρετική απόδοση του ελαστικού τόσο σε βρεγμένο οδόστρωμα και χιόνι, όσο και σε στεγνό οδόστρωμα.

Yokohama for SUV
Yokohama for SUV YOKOHAMA


Όλα τα μεγέθη του ελαστικού, που είναι 32, έχουν λάβει την ονομασία M+S (λάσπη & χιόνι) που υποδηλώνει ότι θα προσφέρουν εξαιρετική απόδοση σε ξαφνική χιονόπτωση καθώς και το σύμβολο Three-Peak Mountain Snowflake που αφορά ελαστικά τα οποία πληρούν τα διεθνή πρότυπα σχετικά με συνθήκες σφοδρής χιονόπτωσης και είναι ένα σήμα που πιστοποιεί τα χειμερινά ελαστικά για χρήση στην Ευρώπη.

Τα ελαστικά all-season είναι κατάλληλα για οδήγηση σχεδόν σε όλες τις οδικές συνθήκες, από στεγνούς και βρεγμένους δρόμους μέχρι χιονισμένους δρόμους, γεγονός που τα καθιστά κατάλληλα για χρήση σε όλα τα κλίματα. Καθώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλο το χρόνο, ακόμη και σε ξαφνικές χιονοπτώσεις, τα ελαστικά all-season εξαλείφουν την ανάγκη για αλλαγές ελαστικών και χώρους αποθήκευσης, βελτιώνοντας έτσι την άνεση του χρήστη.

Yokohama for SUV
Yokohama for SUV YOKOHAMA


Κάτω από την επωνυμία Geolandar, η Yokohama αναπτύσσει ελαστικά για SUV κατάλληλα για χρήση σε ένα ευρύ φάσμα οδοστρωμάτων, από αυτοκινητοδρόμους έως εδάφη με λάσπη. Τα ελαστικά Geolandar της μάρκας που κυκλοφορούν ήδη στην αγορά, περιλαμβάνουν το Geolandar CV G058, ένα ελαστικό grand-touring για crossover SUV, το Geolandar X-CV για crossover SUV υψηλών επιδόσεων και το Geolandar H/T G056 για μεσαία και μεγάλα SUV.

Το νέο Geolandar CV 4S ενισχύει την ικανότητα της μάρκας να ανταποκρίνεται στις διαφοροποιούμενες ανάγκες των κατόχων SUV. Το Geolandar CV 4S θα λανσαριστεί από αυτό το φθινόπωρο στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και στη συνέχεια τη Νότια Κορέα. Το νέο ελαστικό θα είναι διαθέσιμο όπως είπαμε σε 32 μεγέθη, από 235/65R17 108V έως 245/45R20 103V.

TAGS ΕΛΑΣΤΙΚΑ YOKOHAMA GEOLANDAR SUV ΑΓΟΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ