ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Toyota υποστηρίζει έμπρακτα την Ελληνική Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία «Παρίσι 2024».

Toyota Κομβόϊ Λαμπαδηδρομίας
Toyota Κομβόϊ Λαμπαδηδρομίας TOYOTA

Μέσω της παροχής υψηλής ποιότητας οχημάτων και λύσεων μετακίνησης, η Toyota συμβάλλει στην ομαλή διεξαγωγή της λαμπαδηδρομίας και στην ενίσχυση του πνεύματος των Ολυμπιακών Αγώνων στην Ελλάδα.

Η Toyota Hellas είναι ο επίσημος συνεργάτης της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, αλλά και της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής για την πραγματοποίηση της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας στους Αγώνες του 2024. Το ταξίδι της Ολυμπιακής φλόγας, με αφετηρία την Αρχαία Ολυμπία στις 16 Απριλίου, διασχίζοντας 5.202 χιλιόμετρα και 563 ναυτικά μίλια, στα χέρια 600 Λαμπαδηδρόμων, θα ολοκληρωθεί με την Παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας στο Καλλιμάρμαρο στις 26 Απριλίου.

Στέφανος Ντούσκος
Στέφανος Ντούσκος TOYOTA


Αξίζει να αναφερθεί πως η Toyota Hellas με αμέριστη υπερηφάνεια παρέδωσε πρόσφατα στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή 13 νέα εξηλεκτρισμένα οχήματα τα οποία βρίσκονται σε απόλυτη συμφωνία με την πολυτεχνολογική προσέγγισή της για την επίτευξη της ανθρακικής ουδετερότητας με στόχο να εξασφαλίσει την ασφαλή μεταφορά των αθλητών και των μελών της Επιτροπής καθ’ όλη την πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας μέχρι την παράδοσή της προς τον επόμενο σταθμό, στο ταξίδι της για το Παρίσι 2024.

Μεταξύ των οχημάτων του στόλου διακρίνεται το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Toyota, το bZ4X που θα λάβει μέρος στην πιο απαιτητική διαδρομή των 5.202 χιλιομέτρων διανύοντας όλη την Ελλάδα. Επιπλέον, το κοινό θα έχει την δυνατότητα να δει από κοντά το νέο Prius PHEV, και το δυναμικό Toyota C-HR, ενώ η λαμπαδηδρομία θα ολοκληρωθεί με το φουτουριστικό πρωτότυπο Toyota LQ που θα συνοδεύσει την Ολυμπιακή Φλόγα στο Καλλιμάρμαρο.

Τελετή Αφής Ολυμπιακής Φλόγας
Τελετή Αφής Ολυμπιακής Φλόγας TOYOTA


Παράλληλα, η Toyota Hellas, κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης της φλόγας στο Καλλιμάρμαρο αναμένεται να παρουσιάσει μία σειρά από λύσεις κινητικότητας που θα πρωταγωνιστήσουν στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024», προσφέροντας ασφαλή και με μειωμένο περιβαλλοντικό αντίκτυπο μετακίνηση σε αθλητές, μέλη της επιτροπής, προσωπικό και εθελοντές.

TAGS ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ TOYOTA HELLAS TOYOTA TOYOTA BZ4X TOYOTA PRIUS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ