SKODA

Η Skoda κάνει την έκπληξη επί ελληνικού εδάφους

Skoda Vision 7S
Skoda Vision 7S MEDIA SKODA

Με την παρουσία του πρωτότυπου Vision 7S, η Skoda θέλει να κλέψει τις εντυπώσεις στο Golden Hall δίνοντας σε όλους όσοι θελήσουν να το δουν από κοντά, μια γεύση από το μέλλον.

Είναι ίσως το πιο εμβληματικό πρωτότυπο στη σύγχρονη ιστορία της Skoda και η ελληνική αντιπροσωπεία θα το έχει στην Ελλάδα, σε σημείο που θα μπορούν όλοι να το δουν από κοντά, για το διάστημα από τις 15 έως τις 29 Σεπτεμβρίου. Είναι μια σπάνια περίπτωση “επίσκεψης”, καθώς δεν είναι το πλέον σύνηθες να φέρνει κάποια αντιπροσωπεία ένα πρωτότυπο για προβολή σε κοινή θέα.

Skoda Vision 7S
Skoda Vision 7S MEDIA SKODA


Με το πρωτότυπο αυτό, η Skoda προετοιμάζει το κοινό της και όχι μόνο, για τη μελλοντική εικόνα των αυτοκινήτων της αλλά και για την τεχνολογία που θα εφαρμόσει προκειμένου να παραμείνει ελκυστική στο αγοραστικό κοινό που έχει αποδεδειγμένα “ασπαστεί” τις αξίες της Τσέχικης εταιρείας. Το Vision 7S, το ηλεκτρικό concept car της Skoda, παρουσιάζεται για λίγες μόνο ημέρες στην Ελλάδα.

Skoda Vision 7S
Skoda Vision 7S MEDIA SKODA


Η παρουσία του θα είναι αυτή που θα αποκαλύψει για πρώτη φορά τη νέα σχεδιαστική και τεχνολογική φιλοσοφία της μάρκας στο κοινό της Ελλάδας. Κάθε λεπτομέρεια του μίνιμαλ, δυναμικού σχεδιασμού, οι πρωτοποριακές τεχνολογίες, τα δεκάδες Simply Clever χαρακτηριστικά, όλα οδηγούν στο συμπέρασμα πως το Vision VISION 7S είναι η πιο σημαντική εξέλιξη για ολόκληρο τον οργανισμό της Skoda αλλά και για τον κόσμο της ηλεκτροκίνησης.

Skoda Vision 7S
Skoda Vision 7S MEDIA SKODA


Οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να το θαυμάσουν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Skoda και να γνωρίσουν από κοντά το μέλλον της αυτοκίνησης, έχοντας σε πρώτο πλάνο τις λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά.

TAGS SKODA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ