SEAT

Η SEAT θέλει ηγετικό ρόλο στην ηλεκτροκίνηση

Marc Riera SEAT S.A.
Marc Riera SEAT S.A. FERRAN NADEU/ SEAT S.A.

Με ανακατατάξεις στο οργανόγραμμα της SEAT S.A., ο Όμιλος VW στοχεύει να κατακτήσει την κορυφή στις εξελίξεις που αφορούν στην ηλεκτροκίνηση της Ευρώπης.

Ένα πολύ έμπειρο στέλεχος, ο Μαρκ Ριέρα, διορίστηκε από τη SEAT S.A. ως νέος Executive Vice-President Purchasing. Στο νέο του ρόλο που τυπικά θα ξεκινήσει από την 1η Ιουλίου, θα επιβλέπει και θα διευθύνει τις στρατηγικές αγοράς της εταιρίας, το οικοσύστημα των προμηθευτών και θα επιδιώξει τη βελτίωση των σχετικών διαδικασιών

Ο Ριέρα θα αναφέρεται απευθείας στον CEO της SEAT S.A., Γουέην Γκρίφιθ. Με περισσότερα από 20 χρόνια στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας, ο Ριέραέχει επιδείξει τεράστια ηγετική ικανότητα και εξαιρετικό ιστορικό στους τομείς του Purchasing, του R&D και της Ηλεκτροκίνησης. Έχοντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία θα ηγηθεί σε έναν σημαντικό ρόλο που δεν είναι άλλος από τον μετασχηματισμό της SΕΑΤ S.A. στο “δρόμο” προς την ηλεκτροκίνηση.

Ο Μαρκ Ριέρα είναι παράλληλα και Πρόεδρος ενός προγράμματος μέσω του οποίου η SEAT S.A., το Volkswagen Group, η PowerCo και μια σειρά από συνεργάτες, επενδύουν 10 δισεκατομμύρια ευρώ. Μέσω αυτού του προγράμματος, η ισπανική μάρκα και η Ισπανία γενικότερα, επιδιώκεται να γίνουν το επίκεντρο της Ευρώπης στην ηλεκτροκίνηση.

TAGS SEAT CUPRA VOLKSWAGEN GROUP VW
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ