IAA MOBILITY 2023

Η Renault στην ΙΑΑ με την πρεμιέρα που όλοι περιμένουμε

Renault at IAA 2023
Renault at IAA 2023 MEDIA RENAULT

Η απήχηση της Έκθεσης IAA Mobitily 2023 όπως δείχνουν οι συμμετοχές από τις αυτοκινητοβιομηχανίες, είναι μεγάλη και έτσι η Renault έχει προγραμματίσει για εκεί μια μεγάλη παγκόσμια πρεμιέρα.

Το είδαμε με καμουφλάζ, σχεδόν σε όλες τις φάσεις των δοκιμών του. Είχαμε όλο το χρόνο να επεξεργαστούμε τη “στροφή” του από ένα πολύ ενδιαφέρον MPV, σε δυναμικό και τεχνολογικά προηγμένο SUV, οπότε τώρα -σύμφωνα με τη Renault- ήρθε η ώρα για τα πλήρη αποκαλυπτήρια του μοντέλου από το παρελθόν του οποίου όπως όλα δείχνουν έχει μείνει αυτούσιο σχεδόν μόνο το όνομα.

Renault at IAA 2023
Renault at IAA 2023 MEDIA RENAULT


Λέμε “σχεδόν” μια και περιμένουμε πολλά να δούμε και σε επίπεδο διαχείρισης της καμπίνας και του διαθέσιμου χώρου για τους επιβάτες και τις αποσκευές τους, πέραν του τρόπο με τον οποίο θα ενσωματώνει την προηγμένη τεχνολογία της Γαλλικής μάρκας το νέο μοντέλο. Μιλάμε φυσικά για το Scenic E-Tech, που πλέον και επισήμως η Renault μας ενημερώνει πως θα δώσει το παρόν στην IAA Mobility 2023.

Τα αποκαλυπτήρια του νέου Scenic, είναι προγραμματισμένα για τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου που θα παραθέσει η εταιρεία στους απεσταλμένους του αυτοκινητιστικού τύπου από όλο τον κόσμο. Αξίζει να σημειωθεί, πως οι αποκαλύψεις από τη Renault δεν θα σταματήσουν εκεί, μια και υπάρχει στο πρόγραμμα άλλο ένα λανσάρισμα για την επόμενη μέρα.

Renault at IAA 2023
Renault at IAA 2023 MEDIA RENAULT


Πρόκειται για το ολοκαίνουργιο Grand Kangoo, που και αυτό θα κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση σε διοργάνωση αυτού του είδους. Η μάρκα θα έχει ένα περίπτερο (B40) στην αίθουσα Α2 στο IAA Summit στο Μόναχο, στο οποίο θα φιλοξενηθούν οι εκπρόσωποι του τύπου από τις 4 Σεπτεμβρίου, έως τις 8 Σεπτεμβρίου.

Ένα δεύτερο περίπτερο της Renault που ονομάζεται electro pop rnlt θα είναι ελεύθερα προσβάσιμο στο ευρύ κοινό στην Odeonsplatz εντός του IAA Open Space. Αυτή θα είναι μια ευκαιρία για τη Renault να παρουσιάσει τις τελευταίες καινοτομίες της, όπως είναι το ολοκαίνουργιο Scenic E-Tech electric, το Rafale, το Espace, καθώς και το πρόσφατα λανσαρισμένο Austral.

TAGS IAA MOBILITY 2023 RENAULT RAFALE RENAULT ESPACE RENAULT SCENIC E-TECH RENAULT AUSTRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ