LANCIA

Η Pu+Ra HPE σηματοδοτεί την αναγέννηση της Lancia

LANCIA PU+RA NAPOLITANO
LANCIA PU+RA NAPOLITANO STELLANTIS MEDIA

H Lancia Pu+Ra HPE αποτελεί μία ξεκάθαρη απόδειξη για το πώς θα είναι τα καινούργια αυτοκίνητα της Lancia, σε ότι αφορά το design, την καινοτομία και την τεχνολογία.

Το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο με το οποίο η Lancia σηματοδοτεί την επιστροφή της, είναι στην πραγματικότητα ένας προάγγελος των νέων που πρέπει να περιμένουμε από την Ιταλική μάρκα. Για τη Lancia, η Pu+Ra HPE, είναι το μανιφέστο σε ότι αφορά τη σχεδίαση, το “home feeling” του εσωτερικού, τη βιωσιμότητα, την ηλεκτροκίνηση και την αβίαστη τεχνολογία.

LANCIA PU+RA NAPOLITANO
LANCIA PU+RA NAPOLITANO STELLANTIS MEDIA

Είναι το πρώτο αυτοκίνητο εμπνευσμένο από τον κόσμο του design της Ιταλικής επιπλοποιίας και αποτελεί προϊόν της συνεργασίας της Lancia με τον φημισμένο οίκο Cassina. Το πόσο σημαντικό είναι το πρωτότυπο αυτό για τη συνέχεια της Lancia, φαίνεται και από το γεγονός πως πίσω από το τιμόνι του βρέθηκε ο Λούκα Ναπολιτάνο, ο CEO της μάρκας, προκειμένου να πάρει και εκείνος μια γεύση από το μέλλον της εταιρείας.

LANCIA PU+RA NAPOLITANO
LANCIA PU+RA NAPOLITANO STELLANTIS MEDIA

Με την κίνηση αυτή, η ιταλική μάρκα σηματοδοτεί και την έναρξη της περιοδεία της Lancia Pu+Ra HPE στην Ευρώπη τις επόμενες εβδομάδες. Με τον τρόπο αυτό, η Lancia θέλει να δώσει στους λάτρεις της την ευκαιρία να δουν από κοντά το όραμα της μάρκας για τα επόμενα 10 χρόνια, με στόχο μεταξύ άλλων να αναθερμάνει την επιθυμία, την αξιοπιστία και την φήμη της μάρκας, στην ευρωπαϊκή αγορά των premium αυτοκινήτων.

Με τρεις θεμελιώδεις πυλώνες τον εξηλεκτρισμό, την ποιότητα και τη βιωσιμότητα, η Lancia έχει συνθέσει ένα στρατηγικό σχέδιο με τον τίτλο “Dare Forward”, το οποίο έχει στόχο το διεθνές επαναλανσάρισμα της μάρκας. Αξίζει να σημειωθεί, πως το πρώτο μοντέλο με το οποίο η Lancia θα επανατοποθετηθεί στις αγορές εκτός Ιταλίας, είναι το νέο Ypsilon- για το οποίο οι ιθύνοντες της μάρκας προσδοκούν το 50% των πωλήσεών του να είναι διαδικτυακές.

LANCIA PU+RA NAPOLITANO
LANCIA PU+RA NAPOLITANO STELLANTIS MEDIA

Το νέο Ypsilon είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις αγορές το 2024, ενώ θα ακολουθήσουν μέχρι το 2028, άλλα δύο μοντέλα. Αξίζει να σημειωθεί πως από το 2028 και μετά, το πλάνο της Lancia τη “θέλει” να είναι στις αγορές αποκλειστικά και μόνο με ηλεκτρικά μοντέλα.

TAGS LANCIA LANCIA YPSILON LANCIA PU+RA HPE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ