FORD MUSTANG MACH-E

Η πιο αξιοθαύμαστη Ford Mustang Mach-E

FORD ADAPTA
FORD ADAPTA FORD

Η Ford έχει δείξει πως το κοινωνικό της πρόσωπο δεν είναι επιφανειακό και ο συνδυασμός του εξομοιωτή με την ειδικά προσαρμοσμένη Mach-E, το αποδεικνύει για άλλη μια φορά.

Για όσους είχαν την ατυχία να υποστούν σοβαρούς τραυματισμούς στη σπονδυλική στήλη μετά από ατύχημα, η διαδικασία της φυσικής αποκατάστασης μπορεί να αποδειχθεί ένα μακρύ ταξίδι. Πέραν αυτού όμως, υπάρχει και το έντονο ψυχολογικό στρες που βιώνει κάποιος, ειδικά όταν πρόκειται να βρεθεί ξανά πίσω από το τιμόνι ενός αυτοκινήτου.

FORD ADAPTA
FORD ADAPTA FORD


Ο βραβευμένος προσομοιωτής simracing που δημιούργησαν η Ford Ισπανίας, το Fundación ONCE και η Team Fordzilla, και ανέπτυξε η Hi-Speed Simulators, χρησιμοποιείται για να βοηθήσει τους ασθενείς του Εθνικού Νοσοκομείου Παραπληγικών στο Τολέδο της Ισπανίας να ξεπεράσουν και τα δύο αυτά εμπόδια, εφαρμόζοντας τις ίδιες τεχνολογίες που χρησιμοποιεί η Ford Adapta.

Η Ford Adapta, με τα προσαρμοσμένα οχήματά της, έχει ως στόχο την ενίσχυση της κινητικότητας των ατόμων με αναπηρία. Ο προσομοιωτής επιτρέπει στους ασθενείς να κινούνται με ασφάλεια σε εικονικούς δρόμους, ενώ εξοικειώνονται εκ νέου με την αίσθηση της οδήγησης αλλά και με το χειρισμό των ειδικά προσαρμοσμένων χειριστηρίων.

FORD ADAPTA
FORD ADAPTA FORD


Για παράδειγμα, το τιμόνι με τους χαρακτηριστικούς δακτυλίους που παρέχει τη δυνατότητα για επιτάχυνση και επιβράδυνση χωρίς πεντάλ, είναι μια άγνωστη εμπειρία για τους περισσότερους οδηγούς. Η δυνατότητα που τους παρέχεται να δοκιμάσουν τη λύση αυτή σε έναν ασφαλή εικονικό χώρο πριν από την οδήγηση στον πραγματικό κόσμο μπορεί να χτίσει εμπιστοσύνη και να βοηθήσει τους χρήστες να αρχίσουν να φαντάζονται ότι βρίσκονται ξανά πίσω από το τιμόνι.

FORD ADAPTA
FORD ADAPTA FORD


Ο προσομοιωτής έχει πλέον γίνει μόνιμο στοιχείο στο Εθνικό Νοσοκομείο Παραπληγικών, όπου θα συνεχίσει να βοηθά τα άτομα με τραυματισμούς της σπονδυλικής στήλης να προετοιμαστούν τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά και να αρχίσουν να σκέφτονται ότι θα ξαναβγούν ξανά στο δρόμο.

TAGS FORD MUSTANG MACH-E FORD FORD ADAPTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ