FORMULA E

Η παιδική φαντασία “θέλει” ιπτάμενα αγωνιστικά

Nissan Formula E
Nissan Formula E NISSAN

Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του Nissan EV School με τα σεμινάρια του οποίου τα παιδιά ενημερώνονται και εκπαιδεύονται στον κόσμο των ηλεκτρικών, έγινε μια έρευνα που ανέδειξε τη φαντασία των μελλοντικών οδηγών.

Η έρευνα διεξήχθη από την One Poll με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του Nissan EV School, όπου οι οδηγοί της Nissan Formula E Team, Νόρμαν Νέητο και Σάσα Φενεστράζ, βοηθούν την εκπαίδευση των σημερινών παιδιών στον υπέροχο κόσμο των ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Σε αυτό το πλαίσιο, τα αποτελέσματα της έρευνας ήταν αποκαλυπτικά για το θαυμαστό πνεύμα των μικρών μελλοντικών οδηγών.

Nissan Formula E London
Nissan Formula E NISSAN


Μια ομάδα 6.000 παιδιών από όλο τον κόσμο, ηλικίας 6 έως 10 ετών, ρωτήθηκαν πώς πιστεύουν ότι θα είναι τα αγωνιστικά αυτοκίνητα το 2043, με κάποια από αυτά να πιστεύουν ότι τα αγωνιστικά υψηλής τεχνολογίας θα μπορούν ακόμα και να πηδήξουν πάνω από άλλα αυτοκίνητα για να αποφύγουν ατυχήματα!

Εκτός αυτού, τα αγωνιστικά αυτοκίνητα του μέλλοντος θα μπορούν να πετούν, να αλλάζουν χρώμα εν κινήσει και να κινούνται εξίσου γρήγορα στο χιόνι ή στον πάγο. Η έρευνα αυτή ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για τα παιδιά αυτά, δεδομένου ότι πάνω από τα δύο τρίτα (66%) των νέων δήλωσαν ότι θα ήθελαν να γνωρίσουν έναν πραγματικό οδηγό αγώνων, κάτι που στο πλαίσιο της έρευνας αυτής, ικανοποιήθηκε.

Nissan EV School
Nissan EV School NISSAN


Στο εκπαιδευτικό αυτό περιβάλλον, οι οδηγοί της Nissan Formula E Team μίλησαν για τις δικές τους εμπειρίες πίσω από το τιμόνι. Δεν παρέλειψαν επίσης να καταθέσουν και τις απόψεις τους για τα ηλεκτρικά οχήματα και για το πώς θα μπορούσε να είναι το μέλλον του μηχανοκίνητου αθλητισμού, πριν βάλουν τα παιδιά να οδηγήσουν μίνι ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Ο Νόρμαν Νέητο Nato δήλωσε: "Είναι σημαντικό να διδάσκουμε τα παιδιά για το μέλλον, άλλωστε όλα θα οδηγούν ηλεκτρικά οχήματα όταν μεγαλώσουν. Εργαζόμαστε σκληρά για τη δημιουργία τεχνολογίας που γίνεται διαθέσιμη σε ηλεκτρικά αυτοκίνητα παραγωγής και είναι συναρπαστικό για μένα να είμαι στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας».

SACHA FENESTRAZ
SACHA FENESTRAZ NISSAN


Ο Σάσα Φενεστράζ δήλωσε: "Το μέλλον της Formula E θα είναι εξαιρετικά συναρπαστικό και είναι υπέροχο να ακούς από την επόμενη γενιά οδηγών πώς το φαντάζονται. Δεν ξέρω τι θα συμβεί στα επόμενα 20 με 30 χρόνια. Ίσως να μπορέσουμε να αγωνιστούμε ακόμα και με ιπτάμενα αυτοκίνητα, όμως ελπίζω να μην μας αντικαταστήσουν οι οδηγοί ρομπότ!».

TAGS FORMULA E NISSAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ