OPEL

Η Opel αγοράζει το μεταχειρισμένο σου αυτοκίνητο σε υψηλότερη τιμή από την αξία του

2020 Opel Crossland
Opel Crossland OPEL AUTOMOBILE GMBH

Η απόκτηση ενός νέου Opel γίνεται πιο εύκολη και συμφέρουσα με το Πρόγραμμα Επιδότησης Ανταλλαγής που περιλαμβάνει όφελος έως 2.700 €, δέσμευση τιμής, σύντομο χρόνο παράδοσης και 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Η αγορά καινούριου αυτοκινήτου φέρνει όμορφα συναισθήματα: χαρά, προσμονή, ενθουσιασμό. Πολλές φορές όμως κρύβει αρκετό τρέξιμο και αναμονή, ειδικά όταν πρέπει πρώτα να πουλήσεις το παλιό σου αυτοκίνητο.

Μια λύση είναι η ανταλλαγή στην αντιπροσωπεία, όπου γλιτώνεις μεν πολύτιμο χρόνο, αλλά συνήθως δεν παίρνεις την καλύτερη δυνατή προσφορά. Η πώληση του από την άλλη έχει μεγαλύτερο κέρδος, αλλά απαιτεί προσπάθεια και χρόνο.

Η Opel αγοράζει το μεταχειρισμένο σου αυτοκίνητο σε υψηλότερη τιμή από την αξία του
Πρόγραμμα Επιδότησης Ανταλλαγής OPEL

Με το Πρόγραμμα Επιδότησης Ανταλλαγής της Opel μπορείς να κάνεις το καλύτερο deal χωρίς να χάσεις καθόλου χρόνο. Και αυτό επειδή η Opel αγοράζει το μεταχειρισμένο σου σε υψηλότερη τιμή από αυτή που θα πετύχεις αν το πουλήσεις!

Πιο συγκεκριμένα, μπορείς να επισκεφθείς μια Έκθεση Opel για να λάβεις μια ανταγωνιστική προσφορά για το μεταχειρισμένο σου αυτοκίνητο, η οποία υπερβαίνει σημαντικά την εμπορική του αξία. Το όφελος που θα έχεις μπορεί να φτάσει έως και τα 2.700 €, ανάλογα με το καινούργιο μοντέλο Opel που θα επιλέξεις.

Opel Automobile GmbH
OPEL MOKKA AUTOMOTO'23

Επίσης σημαντικό: δεν θα χρειαστεί να περιμένεις μήνες για να έρθει το αυτοκίνητο που θα παραγγείλεις. Και αυτό επειδή η Opel, παράλληλα με την επιδότηση ανταλλαγής, έχει εξασφαλίσει σύντομο χρόνο παράδοσης για τα μοντέλα της, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό στο σημερινό περιβάλλον, που παρατηρούνται καθυστερήσεις στην παραγωγή και μεγάλοι χρόνοι αναμονής για τους πελάτες.

Επιπλέον, η Opel προσφέρει και εγγύηση τελικής τιμής, που σημαίνει πως γνωρίζεις ακριβώς την αξία του καινούριου σου αυτοκινήτου από τη στιγμή που θα το παραγγείλεις. Σήμερα, οι περισσότερες αντιπροσωπείες δεν μπορούν να δεσμευτούν στην τελική τιμή, η οποία ορίζεται όταν το αυτοκίνητο είναι έτοιμο για παράδοση στον πελάτη και είναι κατά κανόνα αυξημένη σε σχέση με τη στιγμή της παραγγελίας. Αυτό ωστόσο δεν ισχύει στην Opel.

Opel Corsa
Opel Corsa OPEL AUTOMOBILE GMBH

Τα προνόμια που συνοδεύουν το πρόγραμμα Επιδότησης Ανταλλαγής της Opel τα απολαμβάνεις όποιο μοντέλο και αν επιθυμείς να αποκτήσεις. Το Corsa, το πρώτο σε πωλήσεις αυτοκίνητο στην ελληνική αγορά για το 1ο τετράμηνο του 2023, προσφέρει ευελιξία στην πόλη και πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, ενώ μπορεί να γίνει το ιδανικό πρώτο σου βήμα προς την ηλεκτροκίνηση με το αμιγώς ηλεκτρικό Corsa-e.

Η Opel αγοράζει το μεταχειρισμένο σου αυτοκίνητο σε υψηλότερη τιμή από την αξία του
Opel Astra OPEL AUTOMOBILE GMBH

Αν είσαι οικογενειάρχης αλλά και λάτρης της τεχνολογίας, το νέο Astra θα σε εμπνεύσει με τα δυναμικά του χαρακτηριστικά, τη δυναμική σχεδίαση με το Opel Vizor στο εμπρός μέρος και τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού

Οι λάτρεις των SUV μπορούν να επιλέξουν ένα από τα SUV της Opel. Το Crossland για παράδειγμα, αποτελεί τη χρυσή τομή προσφέροντας μεγάλη πρακτικότητα σε κόμπακτ μέγεθος και προσιτή τιμή.

Η Opel αγοράζει το μεταχειρισμένο σου αυτοκίνητο σε υψηλότερη τιμή από την αξία του
Opel Crossland SUV OPEL AUTOMOBILE GMBH

Το Mokka διακρίνεται για τον νεανικό σχεδιασμό και τον σπορτίφ χαρακτήρα, ενώ διατίθεται και ως ηλεκτρικό Mokka-e. Το μεγάλο Grandland, τέλος, πέρα από μεγάλους χώρους και κορυφαία τεχνολογία, διαθέτει και την επιλογή Plug-in Hybrid που συνδυάζει τις αρετές της ηλεκτροκίνησης με την εμβέλεια που χαρίζει ο κινητήρας βενζίνης.

OPEL
Opel Grandland SUV OPEL AUTOMOBILE GMBH

Όποια κι αν είναι η τελική σου επιλογή, ένα είναι σίγουρο: θα αποκτήσεις το καινούριο σου Opel σε σύντομο χρονικό διάστημα, με δέσμευση τελικής τιμής και με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, παίρνοντας μάλιστα την καλύτερη προσφορά για το μεταχειρισμένο σου αυτοκίνητο.

Μάθε περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με το Πρόγραμμα Επιδότησης Ανταλλαγής στο επίσημο δίκτυο της Opel, καθώς και στο opel.gr.

Η Opel αγοράζει το μεταχειρισμένο σου αυτοκίνητο σε υψηλότερη τιμή από την αξία του
Opel Mokka & Mokka-e SUV OPEL AUTOMOBILE GMBH
TAGS OPEL ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ OPEL CORSA OPEL ASTRA OPEL MOKKA OPEL CROSSLAND OPEL GRANDLAND BRAND EXPERIENCE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ