ΕΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2023

Η “On Sale Rally Team” περιμένουμε να λάμψει στο Ράλι Ακρόπολις

 OnSaleRT
OnSaleRT ONSALERT

H αγωνιστική ομάδα που στήθηκε χάρη στο μεράκι μερικών ανθρώπων και στην αμέριστη υποστήριξη της On Sale που ασχολείται με τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, ανεβάζει τον πήχη των προσδοκιών από τις προσεχείς αγωνιστικές δραστηριότητες.

H On Sale Rally Team συστήθηκε στο ελληνικό κοινό αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο των αγώνων, το 2021 με μια εντυπωσιακή παρουσίαση στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων. Από τότε μέχρι σήμερα, έχοντας σταθερά ως οδηγό πίσω από το τιμόνι του Skoda Fabia Rally2 evo τον Γιώργο Κεχαγιά, έλαβε μέρος σε 12 χωμάτινα ράλι.

ON SALE RALLY TEAM JULY 2023
ON SALE RALLY TEAM JULY 2023 ON SALE RALLY TEAM


Κορυφαία στιγμή της ομάδας, υπήρξε η κατάκτηση της πρώτης θέσης ανάμεσα στα ελληνικά πληρώματα του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2021. Ταυτόχρονα, οι Γιώργος Κεχαγιάς-Μάριος Τσαούσογλου τερμάτισαν στην 19η θέση της γενικής κατάταξης, καθώς και στην 4η του WRC3, Παγκόσμιου Πρωταθλήματος με αυτοκίνητα προδιαγραφών Rally2 για ιδιώτες οδηγούς.

Φέτος, η ομάδα βρίσκεται σταθερά μεταξύ των πρωταγωνιστών του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλι Χώματος, καθώς οι Γιώργος Κεχαγιάς και Χρήστος Κουζιώνης έχουν τερματίσει δύο φορές στην δεύτερη θέση (Ολυμπιακό Ράλι, Ράλι Φθιώτιδος), ενώ είναι διαρκώς ανάμεσα στα ταχύτερα πληρώματα των αγώνων που συμμετέχουν.

ON SALE RALLY TEAM JULY 2023
ON SALE RALLY TEAM JULY 2023 ON SALE RALLY TEAM


Για να αναθερμάνει το ενδιαφέρον του κοινού γύρω από την προσπάθεια της ομάδας, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου On Sale, μας προσκάλεσε σε μια πολύ όμορφη και ζεστή σε ότι είχε να κάνει με τη διάθεση των ανθρώπων της ομάδας βραδιά, να μιλήσουμε και να αφουγκραστούμε το πάθος τους για αυτό που κάνουν.

Η βραδιά αυτή λοιπόν, ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσα σε ότι είχε να κάνει με τη γνωριμία μας, μια και είχαμε την ευκαιρία να δούμε στα μάτια των ανθρώπων της, τη διάθεση να πάνε πολλά βήματα πιο μακριά από ότι συνήθως σε επίπεδο αποτελεσμάτων, στον Εθνικό μας Αγώνα- και όχι μόνο. Εν όψει Ράλι Ακρόπολις, όπως καταλαβαίνετε, η κουβέντα εστιάστηκε αναπόφευκτα κυρίως εκεί.

Κεχαγιάς Γιώργος
Κεχαγιάς Γιώργος ON SALE RALLY TEAM


Με τη συγκεκριμένη προοπτική άλλωστε και η On Sale Rally Team, κάνοντας πράξη το όραμά της περί διαρκούς βελτίωσης, διοργάνωσε τρία διήμερα εκπαίδευσης για το πλήρωμά του αγωνιστικού αυτοκινήτου. Σε αυτό το πλαίσιο, στη χώρα μας ταξίδεψε αρχικά, φιλοξενούμενος της ομάδας, ο Ιταλός Σιμόνε Καμπεντέλι, ενώ εν συνεχεία στην Ελλάδα βρέθηκε δις, ο δύο φορές Πρωταθλητής Ιταλίας, Αντρέα Κρουνιόλα.

Μετά από συνολικά 6 ημέρες εκπαίδευσης και δοκιμών, αμφότεροι οι προσκεκλημένοι αναγνώρισαν το ταλέντο του οδηγού Γιώργου Κεχαγιά, καθώς και την επαγγελματική λειτουργία της On Sale Rally Team. Σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο, η αρχή της σεζόν συνοδεύτηκε με νίκη στο Ράλι Βοιωτίας (5 Μαρτίου), αγώνα που προσμετρούσε στο Κύπελλο Ράλι Χώματος.

Χρήστος Κουζιώνης
Χρήστος Κουζιώνης ON SALE RALLY TEAM


Ο πιο πρόσφατος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλι Χώματος, που ήταν το Ράλι Φθιώτιδος (Κυριακή 2 Ιουλίου, από όπου έχουμε και τις φωτογραφίες), ήταν κατά γενική ομολογία από τους καλύτερους της ομάδας, αφού οι Γιώργος Κεχαγιάς-Χρήστος Κουζιώνης τερμάτισαν στη δεύτερη θέση με το Skoda Fabia Rally2 evo.

Ο επόμενος αγώνας στο πρόγραμμα της On Sale Rally Team είναι το ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις 2023, 10ος γύρος του WRC και μεγάλη γιορτή του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού, στις 7-10 Σεπτεμβρίου. Οι στόχοι της ομάδας για το Ακρόπολις, είναι μια πολύ καλή εμφάνιση τερματισμό σε όσο το δυνατό καλύτερη θέση στη γενική κατάταξη.

On Sale Rally Team Fthiotidas
On Sale Rally Team Fthiotidas ON SALE RALLY TEAM


Όπως φαίνεται, οι προϋποθέσεις υπάρχουν μια και η συμπαράσταση από την On Sale είναι όπως φαίνεται, αμέριστη. Αυτό φαίνεται τόσο από το moto “Nothing is impossible” της εταιρείας που υποστηρίζει την προσπάθεια, όσο και από τη φλόγα των ανθρώπων που αποτελούν την ομάδα και είχαμε τη δυνατότητα να γνωρίσουμε κατά τη διάρκεια της βραδιάς που διοργανώθηκε για αυτό ακριβώς το λόγο.

Εμείς από τη μεριά μας θέλουμε να ευχηθούμε τα καλύτερα σε όλους όσοι εμπλέκονται στην προσπάθεια. Είναι ούτως ή άλλως, άνθρωποι έμπειροι και παθιασμένοι, αρχής γενομένης από τον επικεφαλής της ομάδας, τον κ. Νίκο Κωνσταντόπουλο (Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου On Sale) και τον Team manager- υπεύθυνο επικοινωνίας, τον Νώντα Δουζίνα.

ON SALE RALLY TEAM JULY 2023
ON SALE RALLY TEAM JULY 2023 ON SALE RALLY TEAM


Το πλήρωμα Γιώργος Κεχαγιάς- Χρήστος Κουζιώνης, ο αρχιμηχανικός Αλέκος Καρράς, ο υπεύθυνος τηλεμετρίας Γιαννούλης Καφετζής (που έχει και την ευθύνη της ανάλυσης των δεδομένων), συνεργάζονται σε πρώτο χρόνο με τον Χρήστο Αμβράζη (Colin Rallying) για τη συντήρηση και την προετοιμασία του Skoda Fabia Rally2 evo.

ON SALE RALLY TEAM JULY 2023
ON SALE RALLY TEAM JULY 2023 ON SALE RALLY TEAM


Το αυτοκίνητο της On Sale Rally Team: Skoda Fabia Rally2 evo*

Μήκος: 3.999 χλστ.

Πλάτος: 1.820 χλστ.

Κινητήρας: 1.620 κ.εκ., 4κύλινδρος τούρμπο με άμεσο ψεκασμό βενζίνης

Ισχύς: 290 ίπποι

Ροπή: 425 Nm

Μετάδοση: 5τάχυτο σειριακό κιβώτιο, τετρακίνηση

Ανάρτηση: MacPherson εμπρός και πίσω

Διαφορικά: Μηχανικά εμπρός και πίσω

Φρένα: Δισκόφρενα 300 χλστ., πλάτος 32 χλστ.

Τροχοί: 7’’ x 15’’, ελάχιστο βάρος 8,6 κιλά

Χωρητικότητα ρεζερβουάρ: 82,5 λίτρα

Ελάχιστο βάρος αυτοκινήτου: 1.230 κιλά

OnSaleRT_Fthiotidas
OnSaleRT_Fthiotidas ON SALE RALLY TEAM


*Το αγωνιστικό βασίζεται στο μοντέλο παραγωγής Skoda Fabia 3ης γενιάς

TAGS ΕΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2023 ON SALE RALLY TEAM ΕΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2022 SKODA SKODA FABIA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ