NISSAN

Η Nissan παίρνει το αυτοκίνητό σου για service και στο επιστρέφει στο χώρο σου

Η Nissan παίρνει το αυτοκίνητό σου για service και στο επιστρέφει στο χώρο σου
Nissan Juke NISSAN

Η Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. προσφέρει την νέα υπηρεσία Pick Up & Drop, με παραλαβή και παράδοση του αυτοκινήτου σας για service από το σημείο που επιθυμείτε.

Η Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., σε συνεργασία με την Europ Assistance, προσφέρει στους πελάτες της τη δυνατότητα να παραλάβει το αυτοκίνητο τους έμπειρος οδηγός, πιστοποιημένος covid-free, προκειμένου να το πάει στο συνεργείο για συντήρηση και στη συνέχεια να το επιστρέψει στον επιθυμητό χώρο.

Η νέα υπηρεσία αφορά το κεντρικό συνεργείο της Nissan στην Αθήνα, επί της Λεωφόρου Αθηνών 169. Συγκεκριμένα και κατόπιν συνεννόησης με το συνεργείο, με την υπηρεσία Pick Up & Drop προσφέρονται τα εξής :

  • Έμπειρος οδηγός της Europ Assistance, πιστοποιημένος covid-free, μεταβαίνει στον χώρο του πελάτη για την παραλαβή του οχήματος, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής.
  • Ο οδηγός φωτογραφίζει και καταγράφει λεπτομερώς την κατάσταση και τα στοιχεία του οχήματος, σε ειδική online εφαρμογή (application).
  • Ο πελάτης, μέσω του κινητού του, λαμβάνει ενημερώσεις για όλα τα στάδια της διαδικασίας (παραλαβή, παράδοση στο συνεργείο, παράδοση του οχήματος κ.α.)
  • Κατά την άφιξη του οχήματος στο συνεργείο, λαμβάνονται εκ νέου φωτογραφίες και όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής / ασφάλειας.
  • Με το πέρας των εργασιών, παραλαμβάνεται το όχημα από τον οδηγό με αντίστοιχες διαδικασίες και ξεκινά η επιστροφή στον κάτοχό του.
  • Κατά την παράδοση του οχήματος στον κάτοχο / ιδιοκτήτη του, γίνεται η απαραίτητη ταυτοποίηση και λαμβάνονται εκ νέου όλα τα σχετικά μέτρα υγιεινής και ασφάλειας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία Pick Up & Drop, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 210 3479700 για το συνεργείο της Αθήνας.

TAGS NISSAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ