NIO

Η Nio αποκάλυψε τo ΕΤ9 στο οποίο η άνεση για τους επιβάτες δεν έχει προηγούμενο

Nio ET9
Nio ET9 NIO

Κατά τη διάρκεια της “Ημέρας Nio” που είναι μια ετήσια συγκέντρωση των ευχαριστημένων χρηστών των προϊόντων της Nio, αποκαλύφθηκε το μεγάλο νέο ηλεκτρικό μοντέλο της εταιρείας που θα οδηγήσει την πολυτέλεια σε άλλα επίπεδα.

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της “Ημέρας Nio”, περισσότεροι από 2.000 χρήστες των προϊόντων της εταιρείας συμμετείχαν, ενώ το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν πάνω από 10.000 επισκέπτες. Αυτή την εκδήλωση επίλεξε η εταιρεία, για να κάνει τα αποκαλυπτήρια του νέου μεγάλου της “έξυπνου” ηλεκτρικού μοντέλου με το οποίο θέλει να γράψει νέες σελίδες σε ότι έχει να κάνει με την πολυτέλεια στην καμπίνα.

Nio ET9
Nio ET9 NIO


Τα “έξυπνα” ηλεκτρικά οχήματα είναι το μέλλον και έχουν φτάσει στην κορυφή της τεχνολογικής καινοτομίας. Με τη στρατηγική και ολοκληρωμένη επένδυση της Nio στις βασικές τεχνολογίες του είδους, το Nio ET9 ενσωματώνει τα τελευταία επιτεύγματα τεχνολογικής έρευνας και ανάπτυξης, παρουσιάζοντας ένα τέλειο πακέτο εμβληματικού εξωτερικού, ευρύχωρου εσωτερικού, καθηλωτικής εμπειρίας, αποτελεσματικής επαναφόρτισης και έξυπνων τεχνολογιών.

Το Nio ET9 έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη νέα γενιά επαγγελματιών χρηστών υψηλού επιπέδου, προσφέροντας ένα εξελιγμένο, άνετο και ασφαλές έξυπνο ηλεκτρικό στέλεχος. Το Nio ET9 αναδιαμορφώνει την παρουσία της εκτελεστικής ναυαρχίδας στην εποχή των έξυπνων ηλεκτρικών οχημάτων. Με μήκος 5.325 χιλιοστά, πλάτος 2.016 χιλιοστά, ύψος 1.620 χιλιοστά και μεταξόνιο 3.250 χιλιοστά, το Nio ET9 έχει μια πολύ εμφατική παρουσία.

Nio ET9
Nio ET9 NIO


Υιοθετώντας τη σχεδίαση Landjet, ικανοποιεί τους χρήστες με χώρο στην καμπίνα, άνεση, ασφάλεια και σύστημα διεύθυνσης. Το Nio ET9 υιοθετεί τετραθέσια διάταξη. Τα καινοτόμα "Sky Island" και "Executive Bridge" δημιουργούν αποκλειστική άνεση πρώτης κατηγορίας. Στο εσωτερικό της "Executive Bridge", το Nio ET9 προσφέρει ένα ευέλικτο τραπέζι 360 μοιρών για τους επιβάτες στα πίσω καθίσματα, το οποίο μπορεί να ρυθμιστεί σε οποιαδήποτε γωνία.

Τα πίσω καθίσματα του Nio ET9 έχουν κατοχυρωμένες 24 τεχνολογίες που έχουν αναπτυχθεί με γνώμονα την καλύτερη δυνατή άνεση για τους επιβάτες. Επιπλέον, τα 7 ηλεκτρικά σκίαστρα μπορούν να ενεργοποιηθούν με ένα κλικ. Το Nio ET9 ορίζει την εκτελεστική ναυαρχίδα με ηγετική θέση στην τεχνολογία, συγκεντρώνοντας πάνω από 100 τεχνολογίες.

Nio ET9
Nio ET9 NIO


Το Nio ET9 είναι εξοπλισμένο με την πρώτη Αρχιτεκτονική Full-Domain 900V της Κίνας, με την υψηλότερη τάση 925 V, μέγιστη ισχύ φόρτισης 600 kW και ρεύμα φόρτισης 765 A. Η πλατφόρμα εξαιρετικά γρήγορης φόρτισης και εναλλαγής 900 V επιτρέπει γρήγορη επαναφόρτιση μετά από αλλαγή μπαταρίας που διαρκεί 3 λεπτά της ώρας ή επέκταση της αυτονομίας κατά 255 χιλιόμετρα με φόρτιση 5 λεπτών.

Nio ET9
Nio ET9 NIO

Για το νέο μοντέλο που μόλις παρουσιάστηκε, η Nio δέχεται ήδη παραγγελίες, με τις πρώτες παραδόσεις στους πελάτες να προγραμματίζονται για τις αρχές του 2025.

TAGS NIO ET9 ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ