FORD

Η Ford φέρνει το Amazon Alexa σε κάποια μοντέλα της

Ford Alexa Build in
Ford Alexa Build in MEDIA FORD

Πρόσβαση στο Amazon Alexa για τους πελάτες της Ford στην Ευρώπη, μέσω του Alexa Built-in, που επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν δίνουν εντολές απευθείας χωρίς να χρειάζονται smartphone.

Το Alexa Built-in διευκολύνει τους οδηγούς να μαθαίνουν τις πρωινές ειδήσεις και να ενημερώνονται για την κυκλοφορία καθ' οδόν προς τη δουλειά τους ή να διαχειρίζονται εξ αποστάσεως τη θερμοκρασία στο σπίτι, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στη μείωση των λογαριασμών ενέργειας. Η υπηρεσία προσφέρεται στις χώρες που η Alexa διατίθεται από την Amazon.

Ford Alexa Build in
Ford Alexa Build in MEDIA FORD


Η συγκεκριμένη λειτουργία είναι διαθέσιμη μέσω μιας ενημέρωσης λογισμικού Ford Power-Up, η οποία παρέχεται ασύρματα. Το Alexa Built-in είναι ένα από τα πολλά χαρακτηριστικά που παρέχονται μέσω ενημερώσεων λογισμικού Power-Up της Ford για την ευρεία γκάμα οχημάτων που είναι εξοπλισμένα με τα συστήματα επικοινωνίας και ψυχαγωγίας SYNC 4 και SYNC 4A.

Σε αυτά περιλαμβάνονται τόσο η Ford Mustang Mach-E όσο και η Ford Mustang Mach-E GT, το Focus και το Focus ST. Το Alexa Built-in θα ενσωματωθεί επίσης κατά τη διάρκεια της παραγωγής σε επιλεγμένα μοντέλα που προορίζονται για τους πελάτες της Γηραιάς Ηπείρου φέτος. Αυτά περιλαμβάνουν τις Ford Mustang Mach-E και Mustang Mach-E GT καθώς και το Ford Focus.

Ford Alexa Build in
Ford Alexa Build in MEDIA FORD


Η Ford θα προσφέρει δωρεάν συνδεσιμότητα με βασικά χαρακτηριστικά της Alexa. Σχεδιασμένο για να αποτελεί προέκταση της εμπειρίας Alexa στο σπίτι, το Alexa Built-in θα βελτιώσει την εμπειρία οδήγησης. Οι οδηγοί έχουν επίσης τη δυνατότητα πρόσβασης στο Ford Streaming που επιτρέπει απεριόριστο audio streaming, ενημερώσεις ειδήσεων, καθώς και τη δυνατότητα αναπαραγωγής παιχνιδιών μέσω της Alexa.

Ford Alexa Build in
Ford Alexa Build in MEDIA FORD


Μια δωρεάν δοκιμή διάρκειας 90 ημερών επιτρέπει στους οδηγούς να ακούνε μουσική, podcasts και audiobooks σε πλατφόρμες συμβατές με την Alexa. Αυτές περιλαμβάνουν τις πλατφόρμες Amazon Music, Audible, Kindle, καθώς και υπηρεσίες τρίτων στις οποίες οι πελάτες μπορεί να είναι ήδη συνδρομητές.

TAGS FORD
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ