ΑΓΟΡΑ

Η :Dribe ήρθε στην Ελλάδα και προτείνει με μια μηνιαία συνδρομή, έως και 12 διαφορετικά οχήματα το χρόνο

:Dribe
:Dribe KBOID

Το μέλλον της μετακίνησης προσαρμόζεται στη σύγχρονη καθημερινότητα, με την καινοτόμα εφαρμογή της :Dribe, που προσφέρει απόλυτη ελευθερία, με πρόσβαση σε διαφορετικά οχήματα όλο το χρόνο, χωρίς καμία δέσμευση.

Η :Dribe, η καινοτόμα συνδρομητική υπηρεσία οχημάτων έφτασε στην Ελλάδα και αλλάζει τα δεδομένα της κινητικότητας: Για πρώτη φορά έχουμε την ελευθερία να επιλέγουμε το ιδανικό όχημα για κάθε περίσταση και ανάγκη, όπως και όποτε θέλουμε, με το πάτημα ενός κουμπιού, χωρίς δέσμευση αγοράς ή leasing. Η συνδρομητική υπηρεσία οχημάτων :Dribe, σχεδιάστηκε για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των οδηγών για ευελιξία και ελευθερία επιλογών:

Ιωάννης Σ. Εμιρζάς, Διευθύνων Σύμβουλος Kosmocar
Ιωάννης Σ. Εμιρζάς, Διευθύνων Σύμβουλος Kosmocar GEORGE_XIGOS


Είναι απλή στη χρήση: Κάνοντας δωρεάν εγγραφή στη :Dribe, έχουν όλοι την ελευθερία να ενεργοποιήσουν τη συνδρομή τους χωρίς χρονικούς περιορισμούς και να μισθώσουν το όχημα της επιλογής τους, απλά και γρήγορα, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας (24/7), 365 μέρες τον χρόνο. Παράλληλα, απολαμβάνουν τις υπηρεσίες ασφάλισης, συντήρησης και οδικής βοήθειας του εκάστοτε οχήματος, στοιχεία που περιλαμβάνονται στη συνδρομή.

Dribe app login
Dribe app login :DRIBE

Είναι 100% digital: Κλείνουμε online την ημέρα ανέπαφης παραλαβής του οχήματος, από και προς τα ενδεδειγμένα σημεία, εξοφλώντας το ποσό για τον χρόνο μίσθωσης κάθε οχήματος, μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, από το κινητό μας τηλέφωνο.

Ευελιξία χωρίς δεσμεύσεις: Αλλάζουμε οχήματα ανάλογα με τον τρόπο ζωής, τη διάθεση και τις ανάγκες μας, χωρίς προκαταβολή, κρυφές χρεώσεις και τις χρονικές δεσμεύσεις του leasing.

Τεράστια γκάμα νέων οχημάτων: Έχουμε την ελευθερία επιλογής από μια τεράστια γκάμα ολοκαίνουργιων οχημάτων και ευέλικτων λύσεων μετακίνησης, με την εγγύηση της Kosmocar: Αυτοκίνητα πόλης, SUV, ηλεκτρικά αυτοκίνητα, επαγγελματικά οχήματα των κορυφαίων μαρκών Volkswagen, Audi, Skoda, ηλεκτρικά ποδήλατα, αλλά και λύσεις μικροκινητικότητας, όπως τα Microlino.

:Dribe
:Dribe KBOID


Οδηγοί που θέλουν να ακολουθήσουν το σύγχρονο life style χωρίς δεσμεύσεις, οδηγοί που θέλουν να εξυπηρετούν διαφορετικές ανάγκες μετακίνησης στην καθημερινότητά τους, ελεύθεροι επαγγελματίες, νέοι οδηγοί που θέλουν να δοκιμάσουν ποιο όχημα τους ταιριάζει, οδηγοί που θέλουν να μειώσουν το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα, ψηφιακοί νομάδες που δε θέλουν να δεσμευτούν με την αγορά ενός αυτοκινήτου – όλοι μπορούν να βρουν αυτό που τους ταιριάζει στην εφαρμογή της :Dribe.

Η εφαρμογή :Dribe προέρχεται από τη Δανία και έρχεται στην Ελλάδα με την εγγύηση της Kosmocar. «Η αποστολή μας στην Kosmocar, η οποία εξελίσσεται σε Kosmobility, είναι να επαναπροσδιορίσουμε την κινητικότητα, και ο ερχομός της :Dribe στην Ελλάδα αποτελεί το πρώτο μας βήμα σε αυτό το ταξίδι», δήλωσε ο κ. Ιωάννης Σ. Εμιρζάς, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας.

Dribe
Dribe DRIBE

Για να συνεχίσει λέγοντας πως «η :Dribe σηματοδοτεί την έναρξη μιας σειράς καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών που θα παρουσιαστούν από τη Kosmobility». Η :Dribe είναι πλέον διαθέσιμη στο Google Play Store και στο Apple App Store. Σύντομα, οι καινοτόμες λύσεις κινητικότητας της :Dribe θα είναι διαθέσιμες σε πολλά σημεία σε όλη τη χώρα.

Σταμάτης Μπογέας, Director of Dribe Greece
Σταμάτης Μπογέας, Director of Dribe Greece GEORGE_XIGOS

«Με την εισαγωγή της :Dribe στην Ελλάδα, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μια νέα ελευθερία στην οδηγική εμπειρία.» τόνισε o Σταμάτης Μπογέας, Director of :Dribe. «Η υπηρεσία μας είναι κάτι περισσότερο από τρόπος μετακίνησης. Είναι ένα ταξίδι που προσαρμόζεται στη ζωή μας, με τους όρους μας. Προσκαλούμε τους Έλληνες οδηγούς να «αγκαλιάσουν» μαζί μας ένα μέλλον, όπου η κινητικότητα είναι εξίσου ευέλικτη με τους ανθρώπους.»

TAGS ΑΓΟΡΑ :DRIBE KOSMOCAR
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ