DS 7

Η Collection της DS κάνει κάθε διαδρομή ξεχωριστή

DSF8676
DSF8676 DS AUTOMOBILES

Όπως οι οίκοι μόδας και σύμφωνα με την παράδοση της γαλλικής τέχνης του ταξιδιού, η DS Automobiles παρουσιάζει την πρώτη της Collection.

Σχεδιασμένη για να συνδέσει την τεχνογνωσία της μάρκας με τους τομείς έκφρασής της, η Collection απηχεί δυναμικά την επιθυμία της DS Automobiles να ικανοποιήσει τους λάτρεις της φινέτσας και της προηγμένης τεχνολογίας. Η πρώτη DS Automobiles Collection ονομάζεται Esprit De Voyage (“Πνεύμα του Ταξιδιού”) και θα διατεθεί μέσα στο 2023, στις τέσσερις ηπείρους όπου η μάρκα είναι παρούσα: Ευρώπη, Ασία, Αφρική και Νότια Αμερική.

DSF5832
DSF5832 DS AUTOMOBILES


Το ένα από τα δύο μοντέλα της Collection, η DS 4 Esprit De Voyage, είναι βασισμένη στην DS 4 Rivoli εισάγοντας αποκλειστικές λεπτομέρειες και αρκετά στοιχεία επιπλέον εξοπλισμού. Το εσωτερικό Esprit De Voyage εισάγει μια αποκλειστική πινελιά φωτός, με ιδιαίτερη, φωτεινή απόχρωση του γκρι στις δερμάτινες επενδύσεις και απαράμιλλο πρεστίζ, με το ταμπλό και τις πλαϊνές επενδύσεις θυρών να είναι από δέρμα Nappa.

Οι λεπτομέρειες υπογραμμίζουν την ανωτερότητα των τεχνιτών της DS Automobiles. Στο ταμπλό, το ανάγλυφο του Esprit De Voyage στο δέρμα, απεικονίζει την επιθυμία να μεταδοθεί η τεχνογνωσία της DS Automobiles από το Παρίσι. Η αναπαράσταση ενός χάρτη της Ευρώπης σχεδιάζεται με ακτίνες που επικεντρώνονται γύρω από ένα μοτίβο “Clous de Paris”, συμβολίζοντας το σημείο εκκίνησης και το μέρος όπου δημιουργήθηκε αυτή η συλλογή.

Tο DS Design Studio Paris. Τα κατώφλια θυρών φέρουν επίσης την υπογραφή Esprit De Voyage με αυτόν τον εμβληματικό χάρτη, ενώ οι άκρες των μοκετών εισάγουν μια ιδιαίτερη απόχρωση του γκρι, που ταιριάζει με το υπόλοιπο εσωτερικό. Εξωτερικά, στα καλύμματα των καθρεπτών, η ειδική σχεδίαση με λέιζερ υποδηλώνει κίνηση και αεροδυναμική και, ως εκ τούτου, συμβολίζει το ταξίδι.

Το DS 4 Esprit De Voyage προσφέρεται στην plug-in υβριδική έκδοση E-Tense 225. Οι παραγγελίες για την ειδική και περιορισμένη έκδοση του μοντέλου, μόλις άνοιξαν με τιμή 55.550 ευρώ. Αντίστοιχα, με τη μεγαλύτερη πρόταση της DS Automobiles, το DS 7 Esprit De Voyage απογειώνει περαιτέρω την ανώτερη αίσθηση της άνεσης στο ταξίδι.

Βασισμένο στην έκδοση εξοπλισμού Rivoli, η DS 7 Esprit De Voyage ξεχωρίζει με το ανοιχτόχρωμο εσωτερικό σε δέρμα Nappa και τις ακόμα πιο βελτιωμένες προδιαγραφές. Μια κληρονομιά του εμβληματικού ανάγλυφου μοτίβου από παριζιάνικους ωρολογοποιούς, το “Clous de Paris” σηματοδοτεί την προέλευση της σχεδίασης από το DS Design Studio στο Παρίσι από όπου απλώνονται ακτίνες σε ένα χάρτη της Ευρώπης.

V2
V2 DS AUTOMOBILES


Αυτό το λογότυπο ως σχέδιο, που δημιουργήθηκε για τη συλλογή Esprit De Voyage, το βλέπουμε σε αρκετές διαφορετικές εκτελέσεις. Στο ταμπλό, το δέρμα nappa σε απόχρωση Pearl Grey είναι ανάγλυφο, χρησιμοποιώντας μια τεχνική που εξελίχθηκε από τους κορυφαίους τεχνίτες δέρματος της DS Automobiles. Αυτές οι γραμμές επαναλαμβάνονται στους «ώμους» και στα λογότυπα της μπροστινής πόρτας, καθώς και στα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών με το ειδικό φινίρισμα με χρήση λέιζερ.

Τα ανοιχτά και φωτεινά χρώματα εμφανίζονται σε όλο το εσωτερικό, στα δερμάτινα καθίσματα με την ειδική κατεργασία δέρματος Nappa σε χρώμα Pearl Grey ειδικά για αυτήν τη συλλογή. Τα πατάκια έχουν επίσης ένα μοναδικό φινίρισμα περιμετρικά που ταιριάζει με την ανοιχτόχρωμη καμπίνα.

DSF1143
DSF1143 DS AUTOMOBILES

Η έκδοση DS 7 Esprit De Voyage προσφέρεται αποκλειστικά με τους κορυφαίους plug-in υβριδικούς κινητήρες, στις εκδόσεις E-Tense 225 και E-Tense 4x4 300. Οι παραγγελίες για τη συγκεκριμένη έκδοση, άνοιξαν με τιμές που ξεκινούν από 59.900 ευρώ.

TAGS DS 7 DS 4 DS AUTOMOBILES ESPRIT DE VOYAGE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ