CITROEN

Η Citroen παρουσιάζει το αποτέλεσμα 30 ετών εξέλιξης του καλύτερου επαγγελματικού της μοντέλου

Citroen Jumper
Citroen Jumper CITROEN

Από το 1994, οι διάφορες γενιές του Jumper έχουν θέσει ως βασικό στόχο την καινοτομία στην υπηρεσία όλων των επαγγελματιών, με σκοπό να ενισχύσουν την οδηγική εμπειρία και την απόδοση της εταιρείας.

Εδώ και σχεδόν 100 χρόνια, η Citroen υποστηρίζει όλους τους επαγγελματίες με μια σειρά από στιβαρά, καινοτόμα επαγγελματικά οχήματα προσαρμοσμένα στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε επαγγελματία. Αυτό είναι ιδιαίτερα ορατό στην κατηγορία των φορτηγών με εμβληματικά μοντέλα όπως το TUB, ένας πραγματικός πρωτοπόρος των σύγχρονων οχημάτων κοινής ωφέλειας, το φημισμένο Type H, το πολυβραβευμένο C25 και το Jumper.

Το τελευταίο γιορτάζει φέτος την 30ή επέτειό του και δράττεται της ευκαιρίας να ανανεωθεί με περισσότερο στυλ, συνδεσιμότητα και το ίδιο επίπεδο πρακτικότητας. Διαγράφοντας μια εξαιρετική πορεία 30 ετών στο πλευρό των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων, η Citroen συνεχίζει τον θρύλο του δημοφιλούς μοντέλου, με το λανσάρισμα ενός νέου, πιο καινοτόμου Jumper.

Σήμερα, το Jumper πηγαίνει τις επαγγελματικές μετακινήσεις σε ένα άλλο επίπεδο, για να παραμείνει πλήρως συνδεδεμένο με την εξέλιξη των αναγκών και των επιθυμιών των επαγγελματιών παρουσιάζοντας τα δύο νέα μοντέλα Jumper και e-Jumper. Με στόχο την οδηγική άνεση, για πρώτη φορά στο Jumper, διατίθεται αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Με δύο από τους τρεις νέους κινητήρες BlueHDi (140 και 180 ίππων, ενώ ο κινητήρας των 120 ίππων συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων). Για τους επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να υιοθετήσουν τη βιώσιμη κινητικότητα και να μειώσουν το καθημερινό κόστος, το νέο e-Jumper διαθέτει ένα ολοκαίνουργιο 100% ηλεκτρικό σύστημα κίνησης.

Προσφέρει ισχύ 270 ίππων και αυτονομία 420 χιλιομέτρων που αποτελούν σημείο αναφοράς στην κατηγορία. Το νέο ë-Jumper μπορεί να φορτιστεί από 0 έως 80% σε μόλις 55 λεπτά με ταχυφορτιστή 150 kW. Ως πρωτοπόρο στις μηδενικές εκπομπές ρύπων στην κατηγορία του, το Jumper θα είναι επίσης διαθέσιμο αργότερα με ένα νέο σύστημα κίνησης κυψελών καυσίμου υδρογόνου που θα προσφέρει αυτονομία σχεδόν 500 χιλιόμετρα.

TAGS CITROEN ΑΓΟΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ