SKODA

Η Χ Sporteam στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023

Xsporteam
Xsporteam X SPORT TEAM

Στον επετειακό αγώνα των 70 χρόνων του Ράλλυ Ακρόπολις, η X Sporteam με οδηγό τον Μάριο Ξανθάκο και συνοδηγό τον Νίκο Καραθανάση κάνει το ντεμπούτο της στις χωμάτινες ειδικές διαδρομές με Skoda Fabia Rally2.

Ο πολυπρωταθλητής Αναβάσεων Μάριος Ξανθάκος θα αξιοποιήσει την ταχύτητα και την οδηγική του ακρίβεια και με τον ικανό Νίκο Καραθανάση στο δεξί μπάκετ. Κύριος αρωγός της προσπάθειας του ελληνικού πληρώματος η Third Eye, εταιρεία τεχνολογίας επαυξημένης και μεικτής πραγματικότητας, ενώ η έμπειρη ομάδα EMC του Κώστα Σπύρου αναλαμβάνει την τεχνική υποστήριξη της Skoda Fabia Rally2.

Xsporteam
Xsporteam X SPORT TEAM


Οδηγώντας το Skoda Fabia Rally2, θα αναμετρηθούν στις 15 απαιτητικές ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 308 αγωνιστικών χιλιομέτρων. Το πλήρωμα αγωνίζεται τόσο για τη γενική κατάταξη όσο και στο ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα WRC2, στο οποίο συμμετέχουν αυτοκίνητα προδιαγραφών Rally2.

Xsporteam
Xsporteam X SPORT TEAM


Το EKO Ράλλυ Ακρόπολις ξεκινά την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου με το shakedown στην περιοχή της Λαμίας και στη συνέχεια αθλητές και αγωνιστικά θα βρεθούν στην Αθήνα για την πανηγυρική εκκίνηση κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης. Ακολουθεί η ασφάλτινη Υπερειδική Διαδρομή «EKO Super Special Stage» μήκους 1,48χλμ. στην Πλατεία Νερού.

Xsporteam
Xsporteam X SPORT TEAM


Το επίκεντρο του αγώνα θα βρίσκεται και πάλι στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, ενώ τις επόμενες τρεις μέρες τα βλέμματα όλων θα στραφούν στις ειδικές διαδρομές σε Κορινθία και Στερεά Ελλάδα. Τo ελληνικό πλήρωμα υποστηρίζουν, επιπλέον, οι: Lithium Force Group και Μidsummer, εταιρείες με προϊόντα στον τομέα της εναλλακτικής μορφής ενέργειας.

TAGS SKODA SKODA FABIA RALLY2 EVO SKODA FABIA EKO ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ