BMW M4

Η BMW M ξεπέρασε κάθε προηγούμενο κάνοντας τις περισσότερες ετήσιες πωλήσεις στην ιστορία της

BMW M Grow
BMW M Grow BMW

Αύξηση 14,3% σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, ενώ η αμιγώς ηλεκτρική BMW i4 M50 ήταν για άλλη μια φορά το μοντέλο με τις περισσότερες πωλήσεις.

Το 2023 ήταν μία ακόμα επιτυχημένη χρονιά για την BMW M GmbH με τις πωλήσεις της να φτάνουν σε επίπεδα ρεκόρ. Για πρώτη φορά στην ιστορία της εταιρείας, παραδόθηκαν περισσότερα από 200.000 οχήματα παγκοσμίως μέσα σε μία χρονιά. Με ένα νέο ρεκόρ πωλήσεων 202.530 σπορ μοντέλων και οχημάτων υψηλών επιδόσεων, συνεχίστηκε η ανοδική τάση των τελευταίων ετών.

BMW M Grow
BMW M Grow BMW


Η εντυπωσιακή αύξηση των πωλήσεων κατά 14,3% σε σχέση με το προηγούμενο έτος αποδεικνύει ότι τα σπορ οχήματα με το γράμμα Μ προσέλκυσαν για μία ακόμα φορά νέες ομάδες πελατών ως επισφράγιση της ποιότητας που προσφέρουν. Οι ΗΠΑ ήταν και το 2023 η σημαντικότερη ενιαία αγορά για τα αυτοκίνητα της BMW M GmbH. Η εγχώρια αγορά της Γερμανίας κατέκτησε και πάλι τη δεύτερη θέση στη σχετική κατάταξη.

Το Ηνωμένο Βασίλειο παρέμεινε η τρίτη πιο σημαντική αγορά, όπως και το 2022. Ως το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο επιδόσεων της μάρκας, η BMW i4 M50 συνέχισε την επιτυχημένη πορεία της στο δεύτερο πλήρες έτος πωλήσεων μετά το ντεμπούτο της, παραμένοντας το απόλυτο best seller της BMW M GmbH. Τρία αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων, συνετέλεσαν επίσης αποφασιστικά στη νέα αύξηση των πωλήσεων.

Με εξακύλινδρο εν σειρά κινητήρα, πίσω κίνηση και προαιρετικό χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, η δεύτερη γενιά της BMW M2 προσφέρει μια ακόμη πιο ελκυστική πρόταση για την είσοδο των πελατών στον κόσμο των μοντέλων υψηλών επιδόσεων της BMW M. Η εξωστρεφής σχεδίαση, η προηγμένη πολυτέλεια στο εσωτερικό και το νέο σύστημα M HYBRID καθιστούν την BMW XM μια μοναδική πρόταση.

BMW M Grow
BMW M Grow BMW

Το 2023, το BMW M3 Sedan ήταν το σπορ αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων με τις περισσότερες πωλήσεις στον κόσμο, με την BMW M4 Coupé να ακολουθεί. Με τους ισχυρούς εξακύλινδρους εν σειρά κινητήρες τους και τη μοναδική στην κατηγορία επιλογή ενός χειροκίνητου κιβωτίου 6 σχέσεων ή ενός 8-τάχυτου M Steptronic, προσφέρουν χαρακτηριστικά επιδόσεων που παραπέμπουν σε αγώνες, ανταποκρινόμενα ταυτόχρονα στις απαιτήσεις των καθημερινών διαδρομών.

TAGS BMW M4 BMW BMW M GMBH ΑΓΟΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ