BMW

Η BMW κάνει “μπάσιμο” και στο Fortnite

BMW in Fortnite
BMW in Fortnite BMW PRESSCLUB

Το BMW Group συνεχίζει και καινοτομεί, αλλάζοντας τα πρότυπα όχι μόνο της αυτοκίνησης αλλά εσχάτως και του gaming, καθώς “μπαίνει” στο Fortnite που είναι ένα από τα δημοφιλέστερα ηλεκτρονικά παιχνίδια των τελευταίων 30 ετών.

Με το πρώτο παγκοσμίως Car Creator στο Fortnite, το δημοφιλές διαδικτυακό βιντεοπαιχνίδι της Epic Games, το BMW Group προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εργαλείων για τη δημιουργία παιχνιδιών και εμπειριών gaming. Με το νησί “Hypnopolis”, το οποίο μπορούν να εξερευνήσουν οι παίκτες του Fortnite, το BMW Group δημιούργησε μια εικονική πόλη του μέλλοντος.

Η πλοκή στο ψηφιακό περιβάλλον του νησιού “Hypnopolis”, επικεντρώνεται γύρω από τη νέα BMW iX2 και επιφυλάσσει διάφορες προκλήσεις για τους gamers. Το “Hypnopolis” ενσαρκώνει το καινοτόμο και βιώσιμο όραμα του BMW Group. Το διακριτικό branding επαναλαμβάνεται σε πολυάριθμα Easter Eggs και άλλα διασκεδαστικά στοιχεία του παιχνιδιού.

Τα σημαντικότερα αρχιτεκτονικά τοπόσημα του BMW Group, όπως το αρχηγείο της εταιρείας, γνωστό και ως “Four Cylinder”, το BMW Welt και το Μουσείο BMW, ενσωματώνονται αρμονικά στον περίτεχνα σχεδιασμένο εικονικό κόσμο ανάμεσα σε ουρανοξύστες, πλωτές γέφυρες και χώρους πρασίνου. Το αποκορύφωμα της επίσκεψης στο “Hypnopolis” είναι το Car Creator.

BMW in Fortnite
BMW in Fortnite BMW PRESSCLUB


Αυτό βρίσκεται κάτω από τον διπλό κώνο στο BMW Welt και ξεκλειδώνεται με την ολοκλήρωση διαφόρων προκλήσεων. Η δυνατότητα δημιουργίας ενός οχήματος σε περιβάλλον gaming αποτελεί παγκόσμια πρεμιέρα στο Fortnite, καθιστώντας την BMW την πρώτη μάρκα που επιχειρεί κάτι τέτοιο. Η μοναδική αυτή εμπειρία επιτρέπει στους παίκτες να σχεδιάσουν τη νέα BMW iX2 σύμφωνα με τις προσωπικές τους προτιμήσεις.

Κατά το λανσάρισμα του "Hypnopolis" στις 4 Οκτωβρίου 2023, η νέα BMW iX2 θα εξακολουθεί να εμφανίζεται ως καμουφλαρισμένο πρωτότυπο στο Car Creator με τους παίκτες να μπορούν σε πρώτη φάση να επιλέξουν μέσα από μια περιορισμένη παλέτα χρωμάτων, ζαντών ή περιεχομένου πορτμπαγκάζ που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το παιχνίδι.

Μετά την παρουσίαση στις 11 Οκτωβρίου 2023, τα χρώματα, οι ζάντες και οι επιλογές εσωτερικού για τη νέα BMW iX2 θα είναι τότε επίσης διαθέσιμα στο Car Creator. Ο πρωτοποριακός ρόλος που διαδραματίζει το BMW Group στην αυτοκινητοβιομηχανία όσον αφορά την υλοποίηση εικονικών εμπειριών δεν περιορίζεται μόνο στον τομέα των παιχνιδιών.

Πρόκειται για εμπειρία Fortnite που έχει δημιουργηθεί ανεξάρτητα και δεν χρηματοδοτείται, ούτε προωθείται ή διοργανώνεται από την Epic Games, Inc. Η BMW εφαρμόζει όλο και περισσότερο λύσεις εικονικής πραγματικότητας και ψηφιακών εμπειριών στους τομείς της παραγωγής, της εξέλιξης, των πωλήσεων και του aftersales.

TAGS BMW BMW GROUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ