OPEL

Η απόσυρση της Opel έχει μεγάλη ανταπόκριση και συνεχίζεται με όφελος έως και 3.500 ευρώ

Opel Corsa
Opel Corsa OPEL AUTOMOBILE GMBH

Έχοντας μια πολύ ενδιαφέρουσα γκάμα μοντέλων, SUV και όχι μόνο, η Opel έχει προχωρήσει σε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα απόσυρσης παλιότερης τεχνολογίας αυτοκινήτων, με σημαντικό όφελος για όλους τους ενδιαφερόμενους.

Το πρόγραμμα της Opel έρχεται να δώσει τη λύση στους κατόχους παλαιότερων αυτοκινήτων όλων των μαρκών, των οποίων το κόστος χρήσης και συντήρησης είναι αρκετά υψηλό σε σχέση με την εμπορική τους αξία. Οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν να επισκεφθούν μια έκθεση Opel, όπου θα λάβουν το μεγαλύτερο όφελος της αγοράς για το μεταχειρισμένο τους.

Opel
Opel OPEL


Λαμβάνοντας υπόψη την ιδιαίτερα αυξημένη προσέλευση των πελατών στις εκθέσεις Opel και θέλοντας να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στην αυξημένη ζήτηση και τις παραγγελίες, η Opel δίνει παράταση στο πρόγραμμα “Απόσυρση & Ανταλλαγή” για τον Μάρτιο.

Opel Grandland
Opel Grandland OPEL AUTOMOBILE GMBH


Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα “Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel” παρέχονται στο Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Opel. Αξίζει να σημειωθεί ότι το όφελος αυτό μπορεί να φτάσει έως και τα €3.500, ανάλογα με το καινούργιο μοντέλο Opel που θα επιλεγεί.

Opel
Opel OPEL


Ως αποτέλεσμα, ο υποψήφιος πελάτης έχει την ευκαιρία να αποκτήσει ένα ολοκαίνουργιο, ετοιμοπαράδοτο Opel, που θα είναι πιο αξιόπιστο και πιο ασφαλές, με προηγμένους, αποδοτικούς κινητήρες, σύγχρονα συστήματα ασφαλείας, τεχνολογικές καινοτομίες και 5ετή εργοστασιακή εγγύηση.

TAGS OPEL ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΓΟΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ