STELLANTIS

Η Alfa Romeo αναζητά όνομα για το νέο μικρό ηλεκτρικό SUV

Alfa Romeo Tonale
Alfa Romeo Tonale ALFA ROMEO

Με ανοιχτή πρόσκληση η Alfa Romeo καλεί όσους θέλουν να γίνουν… νονοί του νέου της μικρού ηλεκτρικού SUV, προτείνοντας ονόματα.

Η κατηγορία των μικρών ηλεκτρικών SUV φαίνεται πως θα γίνει το επόμενο μεγάλο στοίχημα για τις αυτοκινητοβιομηχανίες και έτσι βλέπουμε όλο και περισσότερες προτάσεις του είδους να έρχονται στο προσκήνιο. Πρόσφατο παράδειγμα το νέο μικρό Volvo EX30, που θα έρθει να συνεχίσει την παράδοση του κωδικού 30- ως το μικρότερο μοντέλο στη γκάμα της εταιρείας (θυμηθείτε το C30).

Alfa Romeo Tonale
Alfa Romeo Tonale ALFA ROMEO

Αντίστοιχα και η Alfa Romeo ετοιμάζει τη δική της αντίστοιχη πρόταση, που βάσει μεγέθους θα έρθει να τοποθετηθεί κάτω από την Tonale που έχουμε στις φωτογραφίες και θα είναι αμιγώς ηλεκτρική. Η βάση για την εξέλιξη του μοντέλου υπάρχει, αρκεί να θυμηθούμε πως ο Όμιλος Stellantis έχει ήδη παρουσιάσει το Jeep Avenger με το οποίο το νέο μοντέλο της Alfa Romeo θα έχει πολλά κοινά.

Αυτό που χαρακτηρίζει διαχρονικά τα μοντέλα της Alfa Romeo είναι η προσέγγιση της οδηγικής διάθεσης με τρόπο διαφορετικό από τα συνηθισμένα, πολύ πιο συναισθηματικό. Αυτό είναι και το μόνο στοιχείο που μπορούμε να θεωρούμε ως βεβαιότητα για το μικρό μοντέλο που ακόμα δεν έχουμε δει και για το οποίο η Alfa Romeo, μέσα από τις σελίδες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ζητά να βρει όνομα.

Alfa Romeo Tonale
Alfa Romeo Tonale ALFA ROMEO

Όσοι πιστοί Alfisti και όχι μόνο, θέλουν, μπορούν να ανταποκριθούν στην πρόσκληση και να καταθέσουν τη δική τους πρόταση, η οποία μπορεί και να φτάσει να γίνει το επίσημο όνομα του νέου μικρού ηλεκτρικού SUV μοντέλου της Μιλανέζικης φίρμας.

TAGS STELLANTIS ALFA ROMEO ALFA ROMEO TONALE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ