CUPRA

Η ABT Cupra XE ενώνει τις δυνάμεις της με τον Λεμπ

LOEB
LOEB SIMENEL FOCUS ON

Ο Σεμπαστιέν Λεμπ, είναι ένας από τους πλέον πετυχημένους και διάσημους οδηγούς αγώνων και θα ενισχύσει την ομάδα της ABT Cupra για τον επόμενο αγώνα Extreme E στη Σαρδηνία, 8-9 Ιουλίου.

O Λεμπ θα οδηγήσει το Cupra Tavascan XE, έχοντας στο πλευρό του την Κλάρα Άντερσον σαν 2η οδηγό της ομάδας. Η απόφαση της ABT Cupra να συνεργαστεί με τον Λεμπ υπογραμμίζει τη δέσμευσή της να συγκεντρώσει την καλύτερη, δυνατή ομάδα και να παλέψει για βάθρα και νίκες. Ο Γάλλος οδηγός, είναι 9 φορές πρωταθλητής στο WRC, ενώ πέρσι είχε κατακτήσει και τον τίτλο στο Extreme E.

Klara Andersson (SWE), Abt Cupra XE
Klara Andersson (SWE), Abt Cupra XE COLIN MCMASTER / LAT IMAGES


Λαμβάνοντας υπόψη τη νέα του συνεργασία με την ABT Cupra XE, ο Σεμπαστιέν Λεμπ εξέφρασε τον ενθουσιασμό του λέγοντας: «Ανυπομονώ να επιστρέψω στο Extreme E. Είναι ένας ανταγωνισμός παρόμοιος με αυτόν των Ράλι, γι’ αυτό πιστεύω πως θα έχω τον ρυθμό και είμαι έτοιμος να παλέψω. Επίσης είναι υπέροχο που ανακαλύπτω μία καινούρια ομάδα και συναντιέμαι πάλι με την Κλάρα”.

Klara Andersson (SWE) / Nasser Al-Attiyah (QAT), Abt Cupra XE
Klara Andersson (SWE) / Nasser Al-Attiyah (QAT), Abt Cupra XE COLIN MCMASTER / LAT IMAGES


To Extreme E στόχο του έχει να ενθαρρύνει όλους να αναλάβουν θετική δράση απέναντι στην προστασία του πλανήτη, χρησιμοποιώντας ηλεκτρικά off road αυτοκίνητα σε ιδιαίτερα φυσικά περιβάλλοντα υπό την πίεση της κλιματικής αλλαγής, τονίζοντας με αυτό τον τρόπο πως μπορούμε να εμποδίσουμε μεγαλύτερη καταστροφή και να συνεισφέρουμε στη βιωσιμότητα. H Cupra ήταν από την αρχή μέρος του Extreme E και συμβαδίζει απόλυτα με αυτές τις αξίες.

TAGS CUPRA CUPRA TAVASCAN EXTREME E SEBASTIEN LOEB
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ