VOLKSWAGEN

H VW αυξάνει την εργοστασιακή εγγύηση σε όλα της τα επιβατικά μοντέλα

VW_photo2
VW_photo2 VW MEDIA

Με την έλευση του νέου έτους, η VW προχωρά σε μια σημαντική αύξηση στη διάρκεια της εργοστασιακής εγγύησης των επιβατικών της αυτοκινήτων, προσφέροντας άλλο ένα σημαντικό στοιχείο για τη διευκόλυνση της τελικής επιλογής από τους ενδιαφερόμενους.

Η Kosmocar-Volkswagen, όντας απόλυτα πεπεισμένη για την αξιοπιστία των προϊόντων της και στοχεύοντας στην μέγιστη ικανοποίηση των πελατών της, τόσο σε επίπεδο πωλήσεων, όσο και υπηρεσιών μετά την πώληση, ενισχύει τη σχέση της μαζί τους προσφέροντας σε όλα τα επιβατικά αυτοκίνητα Volkswagen “επιμήκυνση” της εργοστασιακής εγγύησης.

Πλέον, όλα τα επιβατικά μοντέλα της Γερμανικής εταιρείας, καλύπτωνται από 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση ή έως τα 80.000 χλμ. Στο πλαίσιο αυτό, η ελληνική αντιπροσωπεία είναι στην ευχάριστη θέση, να ενημερώσει το αγοραστικό κοινό πως με την έλευση του 2024, η αγορά όλων των μοντέλων της συνδυάζεται με τη δωρεάν παροχή της μεγάλης αυτής σε διάρκεια εγγύησης.

Η VW θεωρεί πως με τον τρόπο αυτό ενισχύει ακόμη περισσότερο τη σχέση εμπιστοσύνης και ασφάλειας με τους πελάτες της, ενώ ταυτόχρονα θωρακίζει την επένδυσή τους στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει μέσω του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων και Συνεργατών Service Volkswagen.

Είναι αναμφίβολα μια πολύ σημαντική κίνηση από τη μεριά της Γερμανικής εταιρείας, που υποστηρίζεται ιδανικά από την Ελληνική αντιπροσωπεία για να έχει κάθε ενδιαφερόμενος έναν ακόμα πολύ καλό λόγο για να προτιμήσει κάποιο από τα πολλά μοντέλα που η VW προσφέρει στην εγχώρια αγορά.

TAGS VOLKSWAGEN ΑΓΟΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ