VOLVO

H Volvo παρουσιάζει το απόλυτο XC60

Light version XC60 DARK
Light version XC60 DARK VOLVO MEDIA

Tα SUV της Volvo έχουν όλα κάτι να προσφέρουν, αποτελώντας διακεκριμένες προτάσεις αγοράς αλλά τώρα, με το XC60 Recharge Τ8, μοιάζει να μπαίνει στο “στόχαστρο” η οδηγική λίμπιντο.

Προϊόν μίας αναβάθμισης που κρύβει πίσω της πάνω από 20 χρόνια αγωνιστικής εμπειρίας και τεχνογνωσίας στη βελτίωση των επιδόσεων, το XC60 Recharge T8 Polestar Optimised εξοπλίζεται με λογισμικό βελτίωσης που ωθεί την εμπειρία οδήγησης σε υψηλότερο επίπεδο. Οι κορυφαίες για την κατηγορία τιμές ισχύος και ροπής (455 ίπποι και 709 Nm) συνδυάζονται με στοχευμένες παρεμβάσεις στο μοντέλο της Volvo.

Αυτές έχουν να κάνουν με τον κινητήρα και τη μετάδοση, που κάνουν το XC60 Recharge T8 Polestar Optimised, ακόμη πιο δυναμικό και πιο απολαυστικό στην οδήγηση. Επιταχύνοντας από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα σε 4,9 δευτερόλεπτα μόλις, το λογισμικό αναβάθμισης Polestar Engineered Optimisation, προσφέρει στον οδηγό μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και μία ακόμη πιο συναρπαστική αίσθηση.

Polestar Engineered
Polestar Engineered VOLVO MEDIA

Με αυτό εξασφαλίζεται μειωμένος χρόνος απόκρισης του κινητήρα στο πάτημα του γκαζιού, ενώ παρέχει αυξημένο, πιο διαισθητικό έλεγχο των αντιδράσεων του αυτοκινήτου. Το ίδιο ισχύει και για τον χρόνο που μεσολαβεί κατά την αλλαγή σχέσεων. Το άμεσο και χωρίς δισταγμό πέρασμα στην επόμενη σχέση επιτρέπει στον οδηγό να αξιοποιεί στο έπακρο τη δύναμη του XC60 Recharge T8 Polestar Optimised, χωρίς την παραμικρή υστέρηση.

Σε απαιτητικές διαδρομές, όπως η κατάβαση σε έναν δρόμο με στροφές, το αυτοκίνητο διατηρεί την ίδια σχέση όταν ο οδηγός αφήσει το γκάζι, ενισχύοντας την αίσθηση σταθερότητας, αλλά και δίνοντας τη δυνατότητα άμεσης επιτάχυνσης μέχρι την επόμενη στροφή ή σε αλλεπάλληλα προσπεράσματα. Το ίδιο ισχύει και κατά το φρενάρισμα, όπου το κιβώτιο των ταχυτήτων “μένει” στην κατάλληλη σχέση και αποκρίνεται ταχύτερα μόλις ο οδηγός επανέλθει στο γκάζι.

Στο Volvo XC60 Recharge T8 Polestar Optimised, όπως και σε κάθε μοντέλο Volvo τελευταίας γενιάς, μετά την εγκατάσταση του πακέτου αναβάθμισης Polestar Engineered Optimisation, η σχετική επιλογή προστίθεται στο μενού με τα προγράμματα οδήγησης, στην κεντρική οθόνη του αυτοκινήτου. Τέλος, το αποκλειστικό έμβλημα Polestar Engineered στο πίσω μέρος αυτής της μοναδικής έκδοσης δηλώνει διακριτικά αλλά υπερήφανα τη σπορ ταυτότητά της.

TAGS VOLVO VOLVO XC60 XC60 RECHARGE T8 POLESTAR OPTIMISED
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ